Koottu uutis- ja linkkisivu

Uutisia ja muita julkaisuja hankkeesta

8.4.2021 ÄKS: Hinkua kestävämpään yrittämiseen (linkki)

23.2.2021 ePressi: Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilu asukkaille ja yrityksille kestävään elämäntapaan siirtymisen tueksi (linkki)

23.2.2021 Sisä-Suomen Lehti: Kiinnostaako hiilijalanjälki? Äänekosken asukkaita ja yrityksiä houkutellaan kestävän elämäntyylin kokeiluun (linkki)

16.2.2021 ÄäneHub video: ÄäneHub, Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hankkeen aamukahvit (linkki)

2.2.2021 Sisä-Suomen Lehti: ”On tärkeää tehdä oma osansa” (linkki)

1.2.2021 Sisä-Suomen Lehti: Äänekoskelaiset äänestivät Ekoteko-kisan voittajaksi uuden lajitteluasema Koukun (linkki)

13.1.2021 Kehittyvät kaupungit: Vihreä kaupunki houkuttelee viihtymään (linkki)

20.12.2020 Keski-Suomen liitto: Kohti hiilineutraalia kaupunkia (linkki)

30.10.2020 Nanopar: ”Kaikki lähtee kotipesästä” (linkki)

2.7.2020 Kuntarahoitus: Äänekosken jäähalli (linkki)

22.4.2020 Energiatehokkuussopimukset: Äänekoski: Fiksu kunta investoi energiatehokkaaseen jäähalliin (linkki)

10.12.2019 Uusiouutiset: Vihreä Uusiutuva Äänekoski ja Plänet B vauhdittavat Äänekosken kestävää kaupunkikehitystä ja yritysekosysteemiä (linkki)

21.11.2019 ÄKS: Kaupungin sähköautokausi käynnistyi (linkki)

19.11.2019 hiilineutraalisuomi.fi: Äänekoski on seuraava keskisuomalainen Hinku-kunta (linkki)

3.5.2019 Kuntatekniikka: ”Kunnan tärkein rooli kiertotaloudessa on valjastaa hankinnat ja investoinnit kiertotalouden ajuriksi” (linkki)

30.4.2019 ÄKS: Vihreä uusiutuva Äänekoski -hankkeelle myönnettiin rahoitus (linkki)

30.4.2019 Sisä-Suomen Lehti: Äänekoskesta tulee vähähiilinen ja ekologinen (linkki)

4.3.2019 ÄKS: Äänekoskella halutaan edistää vihreitä valintoja (linkki)

4.3.2019 Yle-uutiset: Äänekosken kaupunki aikoo edistää ilmastomyönteisyyttä ja kestävää kehitystä (linkki)

EURA 2014: Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus (linkki)

Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hankkeen vehreä lehti -logo sekä Äänekosken kaupungin siniharmaavihreä Tulevaisuuden koski -logo.

Äänekosken kaupungin sivuilla hankkeeseen liittyen

Vihreä Uusiutuva Äänekoski tarjoaa yrityksille työpajoja kestävän liiketoiminnan kehittämiseksi (linkki)

Vihreä Uusiutuva Äänekoski - yritysten kestävän liiketoiminnan työpajat (linkki)

Äänekosken uuden energiatehokkaan jäähallin ensimmäiset ottelut pelataan tällä viikolla (linkki)

Valtio tukee öljylämmitysjärjestelmän vaihtamista uusiutuvan energian vaihtoehtoihin, Äänekoski kannustaa mukaan! (linkki)

Sammakkokankaan lajitteluasema Koukku voitti Ekoteko 2020 -kilpailun (linkki)

Äänekoski kutsuu kuntalaiset ideoimaan ilmastotekoja (linkki)

Vihreä Uusiutuva Äänekoski – hanke lähti käyntiin elokuun alussa 2019 (linkki)

Tulevaisuus asuu täällä -sivustolla

10.12.2020 Tulevaisuus asuu täällä: Vihreä Uusiutuva Äänekoski in äksön! (linkki)

24.8.2019 Tulevaisuus asuu täällä: Äänekoski panostaa ympäristöystävällisyyteen (linkki)

Muita hyödyllisiä linkkejä

Visit Äänekoski, Löydä oma piilopaikkasi (linkki)

Elinvoimayksikkö (linkki)

Äänekosken kaupungin kehittämistoiminta ja yritystoiminnan hankkeet (linkki)

Äänekosken Kehitys Oy (linkki)

Visit Äänekosken hennon sininen lintu logo, Tulevaisuus asuu täällä -sivuston Äänekoski Suomen sydämenä logo sekä Äänekosken Kehitys Oy:n vihreä versova puu logo.

Julkaistu 31.3.2021

Muokattu 7.5.2021