Yritystontit ja sijoittuminen 

Nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon. Tutustu tulevaisuuden pelikenttiin, sijoittumispalveluun ja yritystonttitarjontaan.

Nyt on paikka!

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä. Meillä on kuusi kehittyvää kasvun pelikenttää yritystontteineen ja tuhat mahdollisuutta yritysyhteistyöhön. Biotalouskeskittymän liidaama globaali taktiikka ja Nelostie pitää pelimme auki pitkälle tontin rajojen ulkopuolelle. Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt.

Sijoitu oikein ja valitse yrityksellesi sopiva yritystontti

Äänekosken yritysalueiden kehittämisen pelikenttiin satsataan nyt voimalla. Tutustu business-paikkoihimme ja vapaana oleviin yritystontteihin etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

- Valmistava teollisuus ja biotalous
- Logistiikka ja tukipalvelut
- Korjaamo- ja huoltamotoiminta
- Matkailu ja ravitsemus

Kotakennäs I

Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomion 10 000 autoilijalta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lue lisää.

Äänekoskelainen yrittäjä!

Tonttiasioissa ota yhteyttä: tontit@aanekoski.fi

Lisätietoja tonteista:
Maanmittausinsinööri Jarmo Penttinen, 0400 115 675, jarmo.penttinen@aanekoski.fi

Ajankohtaista  /  Businesspaikat

Asukkaat olivat yksimielisiä kaavoittamisen iltapäivässä Suolahdessa: Kukkulanmäen alue on oikea helmi

10.2.2023

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivän 8.2.2023 työpajan aiheena oli Suolahden Kukkulan ja lähiympäristön asemakaavan muutos. Tavoitteena on saada tämän vuoden aikana alueesta kaavaluonnokset ja vanhat kaavamääräykset päivitetään ajantasaisiksi. Äänekosken kaupunki halusi hyvissä ajoin jo ennen luonnosten laatimista osallistaa asukkaita ja kuulla heidän toiveitaan, joita alueen kaavoittamisessa otetaan huomioon. Lue lisää ›

Äänekoski-lisän myöntämisen perusteita yhdenmukaistettiin muiden kuntakokeilukuntien kanssa: ”Näemme pienissä yrityksissämme kasvupotentiaalin”

9.2.2023

Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun kunnat, eli Äänekoski, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame, yhdenmukaistivat työllistämisen kuntalisän myöntämisen periaatteensa. Äänekoskella muutokset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen. Muutokset aiempaan ovat kuntakokeilun kunnissa melko pieniä. Merkittävin muutos on kuitenkin se, että jatkossa yksinyrittäjien on helpompi palkata yrityksensä ensimmäinen työntekijä. Lue lisää ›