Yritystontit ja sijoittuminen 

Nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon. Tutustu tulevaisuuden pelikenttiin, sijoittumispalveluun ja yritystonttitarjontaan.

Nyt on paikka!

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä. Meillä on kuusi kehittyvää kasvun pelikenttää yritystontteineen ja tuhat mahdollisuutta yritysyhteistyöhön. Biotalouskeskittymän liidaama globaali taktiikka ja Nelostie pitää pelimme auki pitkälle tontin rajojen ulkopuolelle. Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt.

Sijoitu oikein ja valitse yrityksellesi sopiva yritystontti

Äänekosken yritysalueiden kehittämisen pelikenttiin satsataan nyt voimalla. Tutustu business-paikkoihimme ja vapaana oleviin yritystontteihin etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

- Valmistava teollisuus ja biotalous
- Logistiikka ja tukipalvelut
- Korjaamo- ja huoltamotoiminta
- Matkailu ja ravitsemus

Kotakennäs I

Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomion 10 000 autoilijalta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lue lisää.

Äänekoskelainen yrittäjä!

Tonttiasioissa ota yhteyttä: tontit@aanekoski.fi

Lisätietoja tonteista:
Maanmittausinsinööri Jarmo Penttinen, 0400 115 675, jarmo.penttinen@aanekoski.fi

Ajankohtaista  /  Businesspaikat