Äänekoski – sovellus

image description

Äänekoski – sovellus ladattavissa Apple Storessa ja Google Play Kaupassa

Äänekosken kaupunki julkaisi 4.4.2020 kuntalaisille tarkoitetun Äänekoski-sovelluksen, joka on saatavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin ja Google Play Kaupasta Android-laitteisiin. 

Äänekoski -sovelluksen avulla käyttäjä löytää ajankohtaisimman tiedon kaupungista, tapahtumista ja uutisista helposti ja nopeasti. Sovelluksessa voi mm. osallistua kyselyihin ja kaupungin kehittämiseen sekä seurata tärkeimpiä paikallisia palveluita. Myös koronainfo on löydettävissä sovelluksesta nopeasti ja helposti.

-Etsimme jatkuvasti uusia keinoja kuntalaisten osallistamiseksi kaupungin toimintaan, sekä parempia keinoja nopeaan tiedonkulkuun. Sovellus on yksi tiedonvälityskeino lisää kaupungin jo olemassa olevien kanavien lisäksi, kaupunginjohtaja Matti Tuononen toteaa.

Sovelluksen avulla kaupungin informaatio on helposti ja nopeasti saatavilla omassa puhelimessa. Tulevaisuudessa sovellusta kehitetään lisää ja kehitysideoita otetaan vastaan myös sovelluksen käyttäjiltä. Tavoitteena on saada sovelluksesta sekä kuntalaisia, kesäasukkaita että matkailijoita palveleva sovellus. Sovelluksen avulla voidaan järjestää esimerkiksi kyselyitä kuntalaisille koskien ajankohtaisia asioita.

-Tällä versiolla lähdetään liikkeelle. Tulevaisuudessa applikaation toimintoja on mahdollista laajentaa esimerkiksi joukkoliikenteeseen ja äänekoskelaisten yritysten menekinedistämiseen, vs. elinvoimajohtaja Markku Rautiainen kertoo.

Sovellus on ladattavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin. Sovelluksen löytää nimellä "Äänekoski".
Sovellus on myös ladattavissa alla olevasta linkistä:
https://apps.apple.com/fi/app/%C3%A4%C3%A4nekoski/id1505897846?l=fi

Sovellus on ladattavissa Google Play Kaupasta Android-laitteisiin. Sovelluksen löytää nimellä "Äänekoski". Sovellus on myös ladattavissa alla olevasta linkistä:
https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.aanekoski.appi&hl=fi

Muokattu 30.11.2020