JYU avoimen seutuopinnot

Avoin yliopisto on kehittänyt tarjontaansa seutukaupungeille kartoitusten osoittamaan kysyntään ja alueiden osaamistarpeisiin pohjautuen. Äänekoskella tarjotaan mahdollisuutta opiskella tänä syksynä viestinnän ja journalistiikan perusopintoja ja psykologian perusopintoja. Perusopintokokonaisuudet koostuvat tietyistä opetussuunnitelman määrittelemistä opintojaksoista. Seutukuntakaupungeissa perusopinnot opiskellaan ohjatusti paikallisissa ryhmissä. 

Osaamiskokonaisuuksista voi poimia vapaasti omaan opintosuunnitelmaan ne opinnot, jotka sopivat sinulle. Näissä opinnoissa ei ole paikallista ohjausta, mutta opintojen sisältöjä voidaan välittää paikallisten hubien kautta.

Opinnoista järjestetään Zoom-infot:

Viestinnän ja journalistiikan sekä psykologian perusopintokokonaisuuksien yhteinen Zoom-infotilaisuus pidetään 16.8. alkaen klo 17.30. Koronatilanteen salliessa tilaisuutta voi tulla seuraamaan Äänekosken lukiolle.

Zoom-infotilaisuus uusista osaamiskokonaisuuksista pidetään ma 30.8. alkaen klo 17.00. Koronatilanteen salliessa tilaisuutta voi tulla seuraamaan Äänekosken lukiolle.

Opintoja järjestetään, mikäli ilmoittautumisia on riittävästi. Ennakkoilmoittautuminen perusopintokokonaisuuksiin on 16.8.–30.8.2021. Varsinainen sitova ilmoittautuminen tehdään syyskuussa.

Lisätietoa ja zoom-infotilaisuuksien linkit löydät JYU avoimen sivuilta:

JYU avoimen seutuopinnot

Muokattu 28.10.2021