Ruokalistat

Poikkeusolojen vuoksi päiväkotien ja koulujen ruokalistoissa saattaa esiintyä muutoksia. Päivän ruokalista on aina saatavilla kussakin ruokasalissa, sieltä voi käydä aamulla tarkastamassa mitä on ruokana.

Äänekosken ruokapalvelut seuraa tehostetusti hävikkiruoan määrää yksiköissään.

Ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyyn

Ruokapalveluiden ruokalistojen julkaisutapa on uudistunut!

Nyt on mahdollisuus tutustua ruokien tuoteselosteisiin, ravintoainesisältöihin ja GDA-arvoihin (laskennallisesta ruoka-annoksesta saatavien eri ravintoaineiden vertailuviitteellisiin saantisuosituksiin). Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta.

Listoja pääsee selaamaan 14 vrk eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuoli-painikkeilla (eteenpäin >, taaksepäin<). Kaikki ruokalistat ovat luettavissa myös älypuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Viikko-tai kuukausilistoja ei ole mahdollista tulostaa järjestelmästä.

Palvelua kehitetään vielä niin, että myös Terveyskeskuksen kahvio-ravintolan sekä kotipalveluaterioiden ruokalistat tulevat verkkopalveluun mukaan. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Vuosikierrosta ja teemoista johtuvat muutokset ruokalistoille mahdollisia.

Oivahymy.fi

Ruokalistat 

Ateriapalvelut


Terveyskeskus

(Suolahden ja Äänekosken hoivan asiakkaat. Huom. Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Äänekosken sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Tietoja palveluista sekä asiointikanavista löytyy hyvaks.fi.)

Terveyskeskuksen kahvila-ravintola
Muokattu 6.2.2023