Soturikissat-aiheinen tieto-ja piirustuskilpailu 2023

mainos
Voit osallistua joko tietokilpailuun tai piirustuskilpailuun, tai vaikka kumpaankin! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Soturikissat-kirjapalkintoja. Kilpailu järjestetään Äänekosken ja Suolahden kirjastoissa. Lisäksi kilpailuun voi osallistua sähköpostitse. Alta löydät kilpailun ohjeet ja tärkeää tietoa kilpailusta.

Kuinka osallistun?

Palauta tietokilpailun vastaukset ja/tai piirrustuksesi Äänekosken tai Suolahden kirjastoon 30.4.2023 mennessä, tai lähetä osallistumisesi sähköpostilla osoitteeseen kirjasto.aanekoski@gmail.com. Jos lähetät sähköpostia, laita otsikoksi 'Soturikissat-kilpailu'.

Muista lisätä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi!

Piirustuskilpailu

Piirrä valitsemasi hahmo Soturikissat-kirjoista. Laitamme palautetut työt esille kirjastoon kilpailun ajaksi, ja julkaisemme niitä myös sosiaalisen median kanavissamme. Myös osallistujan etunimi saatetaan julkaista piirrustuksen yhteydessä.

Tietokilpailu

Vastaa Soturikissat-aiheisiin kysymyksiin. Arvaa jos et tiedä!

Tietokilpailun kysymykset
1. Mikä on ensimmäisen Soturikissat-kirjan nimi?
2. Kuka oli Tulitassun paras ystävä?
3. Kuinka monta klaania metsässä on ensimmäisessä eli Ennustusten alku-sarjassa?
4. Kuka oli klaanipäällikkö kun Ruska meni metsään?

Muuta tietoa osallistujille

Kilpailun järjestää Äänekosken kirjasto. Jos alkuperäisiin voittajiin ei saada yhteyttä, arvomme uudet. Emme ole vastuussa palkinnot vastaanottamisen esteistä, tai voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista. Pidätämme oikeuden sääntöjen muutoksiin. Pidätämme oikeuden julkaista osallistujien piirrustukset ja etunimet. Emme julkaise osallistujien sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita, emmekä käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin palkinnon jakamiseen. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Kirjasto