Vaahteramäen Eemelin metkut -kilpailu

Voi herranjestas, Vaahteramäen Eemeli täyttää 60 vuotta! Kuva Eemelistä seisomassa käsillään.
Vaahteramäen Eemeli täyttää tänä vuonna 60 vuotta! Äänekosken kirjastot juhlivat pyöreitä täyttävää metkuilijaa kirjoituskilpailulla. 

Keksi Eemelille metku -kirjoituskilpailu

Eemelille sattuu kaikenlaisia metkuja. Aina Eemeli ei itsekään etukäteen tiedä, että on keksinyt metkun. Keksitkö sinä jonkun hauskan metkun Eemelille?
Voit osallistua kirjoituskilpailuun kaikissa Äänekosken kirjastoissa kirjoittamalla kilpailupöydältä löytyvälle lapulle keksimäksi metkun. Muista lisätä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi! Esittelemme parhaita metkuja kirjastoissa ja somessa.
20 parhaan metkun keksinyttä saa pienen palkinnon.
Kilpailu päättyy 30.11.2023.

Syysloman Eemeli -satutunnit

Syyslomalla viikolla 42 Äänekosken ja Suolahden kirjastoissa on Eemeli-satututunnit. Satutunneille ovat kaikki tervetulleita - tule kuuntelemaan, minkälaisia metkuja Eemeli keksii!

Äänekosken pääkirjaston satutunti, satunurkassa, to 19.10. klo 14

Suolahden kirjaston satutunti, pe 20.10. klo 14

Muuta tietoa kilpailuun osallistujille

Kilpailun järjestää Äänekosken kirjasto. Jos alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä, palkinto annetaan toisaalle järjestäjien harkinnan mukaan. Emme ole vastuussa palkinnot vastaanottamisen esteistä, tai voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista. Pidätämme oikeuden sääntöjen muutoksiin. Pidätämme oikeuden julkaista osallistujien metkut ja etunimet. Emme julkaise osallistujien puhelinnumeroita, emmekä käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin palkinnon jakamiseen. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

lisätietoja:

Äänekosken kirjasto:
020 632 3283
kirjasto@aanekoski.fi

Kirjastot