Perusavustukset

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta myöntää vuosittain perusavustuksia rekisteröityjen äänekoskelaisten kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kyläyhdistysten säännölliseen toimintaan. Perusavustukset myönnetään kerran vuodessa ja myönnetty avustus voi olla korkeintaan 50 % yhdistyksen kokonaismenoista.

Hakuohjeet

Vuoden 2022 perusavustusten hakuaika on päättynyt.

Perusavustuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeellaLomakkeessa ei ole välitallennusmahdollisuutta, joten suosittelemme vastaamaan kysymyksiin ensin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopiomaan ne siitä lomakekenttiin.

Liitteiden maksimikoko sähköisessä hakemuksessa on 4 megatavua ja liitteiden maksimimäärä 5. Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc(x), RTF, jpg.   

HUOM! Avustushakemus on lähetetty onnistuneesti, mikäli saatte lähetä -napin painamisen jälkeen sähköpostiviestin, että hakemus on vastaanotettu. Viestin saapumisessa voi olla jonkun verran viivettä. Mikäli ette ole saaneet viestiä 24 tunnin sisällä lähettämisestä, tarkista ensin roskaposti. Mikäli ette ole saaneet viestiä ollenkaan, hakemus ei ole saapunut perille. Viesti lähetetään automaattisesti hakulomakkeessa ilmoitettuihin yhdistyksen puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan sähköposteihin.   

Hakemuslomakkeeseen tarvittavat tiedot ja kysymykset voit käydä katsomassa tästä.  

Avustushakemuksen voi toimittaa myös tulostettavalla hakulomakkeella, joka täytetään sähköisesti, tulostetaan ja allekirjoitetaan tai tulostetaan, täytetään käsin ja allekirjoitetaan, jonka jälkeen hakemus toimitetaan joko sähköpostin liitteenä skannattuna osoitteeseen liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postilla osoitteeseen:

Äänekosken kaupunki
Kulttuuri- ja liikuntalautakunta
Kalevankatu 2
44100 Äänekoski


Kulttuuri- ja liikuntalautakunta pyrkii tekemään avustuspäätökset toukokuun loppuun mennessä.

Avustusten jakoperusteet

Lisätietoa 

Kulttuuritoimen, liikuntatoimen ja kyläyhdistysten perusavustusten osalta
vs. vapaa-aikajohtaja Jukka-Pekka Pohjolainen 020 632 3259
jukka-pekka.pohjolainen(at)aanekoski.fi

Nuorisotoimen perusavustusten osalta:
perhekeskuskoordinaattori Petri Oinonen 0400 115 190
petri.oinonen(at)aanekoski.fi

Muokattu 14.11.2022