Äänekosken taidemuseo

Taidemuseolla Koskela opiston kuvanveistäjien näyttely Muodon vuoksi ajalla 10.10.-28.11. Avoinna ti, ke, to ja su klo 12-16. Näyttely on pääsymaksullinen.Lisätiedustelut ja ryhmävaraukset p. 0400 439 807 tai 0400 115 432.

Hiskinmökillä (Kuntalan puisto, Äänekoskentie 311 b, Äänekoski) Äänekoski 110 vuotta -valokuvanäyttely on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille yli 200 kävijälle!

Koskelan setlementti

Koskelan setlementti ylläpitää kansalaisopistoa ja järjestää mm. tanssin opetusta, kuvataidekoulua ja muuta toimintaa nuorille ja lapsille. 

Ala-Keiteleen musiikkiopisto

Ala-Keiteleen musiikkiopisto (AKMO) on taideoppilaitos, joka antaa oppilaan yksilölliset ominaisuudet huomioon ottavaa musiikin- ja soitonopetusta sekä harrastajille että musiikin ammattilaisiksi aikoville. Opintojen tavoitteena on soittotaidon perusteiden oppiminen, niiden edelleen kehittäminen sekä elinikäisen myönteisen musiikkisuhteen luominen. Ylläpitäjänä toimii Äänekosken kaupunki.

Ajankohtaista  /  Kulttuuri

Mielenmaisemat – Tuila Vuorisen muistonäyttely

Tapahtuma
Tapahtuma

Ma 4.10.2021 - Ke 27.10.2021
ma-pe klo 10-19, la 10-14, su suljettu

Muistonäyttelyssä pureudutaan edesmenneen kuvataiteilijan Tuila Vuorisen mielenmaisemiin. Esillä on monipuolinen kattaus tussipiirroksia, akvarelli- ja akryylimaalauksia, pastellitöitä ja sekatekniikkaa. Näyttelyn teemat ovat Luonto, Naiset, Sirkus ja klovnit. Muistonäyttelyn kokoamisen taustalla on mukana Tuila Vuorisen tyttären, siskon ja ystävän näkökulmat, jotka toteutuvat mm. interaktiivisten QR-koodien kautta tanssivideoteoksena sekä erilaisina kuvina ja muistokirjoituksina. Lue lisää ›