Äänekosken taidemuseo

Taidemuseolla Koskela opiston kuvanveistäjien näyttely Muodon vuoksi ajalla 10.10.-28.11. Avoinna ti, ke, to ja su klo 12-16. Näyttely on pääsymaksullinen.Lisätiedustelut ja ryhmävaraukset p. 0400 439 807 tai 0400 115 432.

Taidemuseon pieni joulupuoti 7.-16.12.2021 ti, ke ja to klo 12-16. Myynti käteisellä tai maksukortilla. Glögitarjoilu, tervetuloa!

Koskelan setlementti

Koskelan setlementti ylläpitää kansalaisopistoa ja järjestää mm. tanssin opetusta, kuvataidekoulua ja muuta toimintaa nuorille ja lapsille. 

Ala-Keiteleen musiikkiopisto

Ala-Keiteleen musiikkiopisto (AKMO) on taideoppilaitos, joka antaa oppilaan yksilölliset ominaisuudet huomioon ottavaa musiikin- ja soitonopetusta sekä harrastajille että musiikin ammattilaisiksi aikoville. Opintojen tavoitteena on soittotaidon perusteiden oppiminen, niiden edelleen kehittäminen sekä elinikäisen myönteisen musiikkisuhteen luominen. Ylläpitäjänä toimii Äänekosken kaupunki.

Ajankohtaista  /  Kulttuuri

Joulun toive - Milana Misic & Teijo Lindström

Tapahtuma
Tapahtuma

Su 19.12.2021
Klo 15.00-17.00

Lämminhenkinen Joulun Toive -konsertti tuo aidon joulun tunnelman kuulijoilleen. Joulu on odotusta ja toivoa täynnä. Rakkautta ja yhdessäoloa. Toiveita, jotka toteutuvat. Konsertissa kuulemme juuri näitä tunnelmia, yleisön toivekappaleita ja rakkaimpia joululauluja. Joulun kellojen helkettä. Hetkiä vanhanajan jouluista, muistoja lapsuuden odottavasta tunnelmasta. Monia tutuksi tulleita jouluisia sävelmiä menneiltä ajoilta tähän päivään. Musiikillista sävelmatkaa – halki sinertävien hankien ja kimaltelevan jouluisen tähtitaivaan – meille tarjoilevat rakastetut artistit Milana Misic ja Teijo Lindström. Lue lisää ›