Arjen tuen asiakasohjaus- ja neuvontapuhelin 

Arjen tuen vanhus-, vammais-, mielenterveys- ja päihdepalveluiden neuvonta- ja asiakasohjausnumeroon 040 646 3859 voi soittaa 1.9.2021 alkaen arkisin klo 9.00 -  12.00.

Neuvontapuhelin on suljettu 1.10.2021 henkilökunnan kehittämispäivän vuoksi. 

Puhelimessa annetaan yleistä neuvontaa, tukea ja ohjausta sekä ajantasaista tietoa Arjen tuen palveluista. Voit olla yhteydessä neuvontapuhelimeen, mikäli sinulla on huolta omasta tai läheisesi hyvinvoinnista tai arjessa selviytymisestä tai tarvitset neuvoja tukien ja etuuksien hakemisessa. Neuvonnan tehtävänä on alustavan palvelutarpeen selvittäminen ja tiedottaminen alueen palveluista asiakkaan tilanteessa. Tarvittaessa asiasi ohjataan eteenpäin asiakasohjaustiimille, joka ottaa sinuun yhteyttä palvelutarpeen arvioimiseksi. Yhteydenotto, joka johtaa palvelutarpeen arviointiin, kirjataan asiakastietojärjestelmään.

Jos olet jo Arjen tuen palvelujen piirissä, otathan yhteyttä omaan palveluohjaajaan. 

Asiakasohjaus ja palvelutarpeen arviointi

Asiakasohjauksessa selvitetään mielenterveyskuntoutujien ja päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät sosiaalipalvelut yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa.

Arjen tuen palveluiden piiriin pääsee ottamalla yhteyttä Arjen tuen palveluohjaajaan, jonka toimesta tehdään palvelutarpeen arviointi ja ohjataan asiakas tarvittavien palveluiden piiriin.

Palveluvastaava
Liisa Mustonen
0400 115 683

Muokattu 31.8.2021