Perheoikeudelliset palvelut

Lastenvalvojan palvelut toukokuun alusta lähtien myös Muurameen ja Äänekoskelle etänä ja lähipalveluna Jyväskylästä

Keski-Suomessa lastenvalvojan asiantuntijuutta on koottu alueelliseen yksikköön. Jyväskylän kaupunki tuottaa lastenvalvojan palvelut toukokuun alusta lähtien myös Muurameen ja Äänekoskelle. Muuramelaiset ja äänekoskelaiset ottavat yhteyttä 3.5. alkaen Jyväskylän perheoikeudellisiin palveluihin, kun he tarvitsevat lastenvalvojan palveluita. 

Äänekosken asukkaat ottavat yhteyttä 3.5.2021 alkaen Jyväskylän perheoikeudellisiin palveluihin, kun he tarvitsevat lastenvalvojan palveluita. Perheoikeudellisten palveluiden toimipisteet sijaitsevat Äänekoskella ja Jyväskylässä. Toimipisteen lisäksi asiakasvastaanottoja järjestetään sovitusti ajanvarauksella ja sähköisiä järjestelmiä hyödyntäen. Yhteyttä voi ottaa sähköisesti, puhelimitse ja chatilla. Äänekoskella tuttu lastenvalvoja jatkaa työssään, mutta puhelinnumero vaihtuu. Uuden numeron voi tarkistaa 3.5. lähtien lastenvalvojan nettisivuilta.

Keski-Suomessa lastenvalvojan asiantuntijuutta on koottu alueelliseen yksikköön.Jyväskylän kaupunki tuottaa lastenvalvojan palvelut vuoden 2021 alusta lähtien valtaosaan Keski-Suomen kunnista.

Keski-Suomen kunnat ovat sitoutuneet Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmaan. Perheoikeudellisten palveluiden tuottaminen alueellisena yhteistyönä on hankeohjelman yksi toimenpide. Alueellisen palvelun tavoitteena on tuottaa asukkaille yhdenvertaista palvelua, nopeuttaa palveluun pääsyä, mahdollistaa joustavuus toimipisteiden valinnassa sekä turvata riittävä asiantuntijuus.

Lastenvalvojan yhteystiedot:

https://hyvaks.fi/palvelumme/perheoikeudelliset-palvelut

Muokattu 16.2.2023