Rekrytapahtuma 4.10.2022 - Infoa näytteilleasettajille

Tälle sivulle päivitetään tietoa rekrytapahtumaan tuleville näytteilleasettajille.  

Tule näytteilleasettajaksi rekrytapahtumaan Äänekoskelle! Ilmoittaudu viimeistään 30.9.2022 mennessä. Tapahtuma järjestetään Äänekosken lukiolla (os. Kuhnamontie 5 b, 44100 Äänekoski) tiistaina 4.10.2022 klo 13-15.

Työnantajalle tarjoamme ilmaisen esittelypaikan (pöytä/sähköt) ja näkyvyyttä tapahtuman markkinoinnissa. Voitte tulla tapahtumaan paikan päälle järjestämään esittelypaikkaa tuntia ennen tapahtuman alkua. Lukion tilat on varattu rekrytapahtumalle klo 12.00-16.00. 

Voitte toimittaa työpaikkailmoituksen julkaistavaksi tapahtuman ilmoitustaululle paikan päälle ja julkaistavaksi rektytapahtuman nettisivuille. Työpaikkailmoitustekstiä emme muokkaa tai käsittele, vaan julkaisemme sen sellaisenaan. Työpaikkailmoituksen ilmoitukseen voitte laittaa myös kuvan, jonka julkaisemme ilmoituksen yhteydessä nettisivuillamme ja tulostamme paperiversiona ilmoitustaululle. Ilmoituksen koko maksimissaan A4. Jos toimitatte työpaikkailmoituksen paperilla, niin skannaamme sen sähköiseen muotoon nettisivuille. 

Työpaikkailmoituksessa tulee näkyä vähintään seuraavat tiedot:

  • tehtävänimike ja tehtävänkuvaus, 
  • työsuhteen kesto,
  • työaika, 
  • hakuaika,
  • yhteyshenkilön tiedot.

Työpaikkailmoituksen voit toimittaa sähköpostiosoitteeseen riikka.hytonen@aanekoski.fi 

Tapahtuman järjestää Äänekosken kaupungin työllisyyspalvelut ja työllisyyden kuntakokeilu sekä Keski-Suomen TE-toimisto.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi ja lisätietoa antaa:  

Työllisyyspäällikkö Riikka Hytönen, 040 1946100, riikka.hytonen@aanekoski.fi

Muokattu 19.9.2022