Äänekoski -sovellus asukkaille ja matkailijoille

Äänekosken kaupunki on julkaissut asukkaita ja matkailijoita varten Äänekoski-sovelluksen, joka on saatavissa ilmaiseksi AppStoresta Applen iOS-laitteisiin ja Google Play Kaupasta Android-laitteisiin. 

Äänekoski -sovelluksen avulla käyttäjä löytää ajankohtaisimman tiedon kaupungista, tapahtumista ja uutisista helposti ja nopeasti. Sovelluksessa voi mm. osallistua kyselyihin ja kaupungin kehittämiseen sekä seurata tärkeimpiä paikallisia palveluita

– Etsimme jatkuvasti uusia keinoja kuntalaisten osallistamiseksi kaupungin toimintaan sekä parempia keinoja nopeaan tiedonkulkuun. Sovellus on yksi tiedonvälityskeino lisää kaupungin jo olemassa olevien kanavien lisäksi, kaupunginjohtaja Matti Tuononen toteaa.

Sovelluksen avulla kaupungin informaatio on helposti ja nopeasti saatavilla omassa puhelimessa. Tulevaisuudessa sovellusta kehitetään lisää ja kehitysideoita otetaan vastaan myös sovelluksen käyttäjiltä. Tavoitteena on saada sovelluksesta sekä kuntalaisia, kesäasukkaita että matkailijoita palveleva sovellus. Sovelluksen avulla voidaan järjestää esimerkiksi kyselyitä kuntalaisille koskien ajankohtaisia asioita.

AppStore

Sovellus on ladattavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin. Sovelluksen löytää nimellä "Äänekoski". Sovellus on myös ladattavissa täältä.

Googe Play Kauppa

Sovellus on ladattavissa Google Play Kaupasta Android-laitteisiin. Sovelluksen löytää nimellä "Äänekoski". Sovellus on myös ladattavissa täältä

Palautetta sovelluksesta

Voit myös antaa meille palautetta, miten sovellusta voitaisiin parantaa. Mitä uutta tarvitaan applikaatioon? Miten se voisi palvella sinun tarpeitasi entistäkin paremmin? Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 6 kpl Äänekoski palkintoja!

Applikaation kehittäminen

 

Äänekoski-App