Äänekosken Kulttuurifoorumissa asukkaat pääsivät osallistumaan Kulttuuri- ja liikuntaohjelman tekemiseen

Viime viikkoisessa kulttuuritoimen järjestämässä Kulttuurifoorumissa käytiin keskustelua valmistelussa olevasta Äänekosken kaupungin kulttuuri- ja liikuntaohjelmasta, joka laaditaan uuden kaupunkistrategian pohjalta. Liikuntapalvelut kutsuu taas liikuntatoimijat ja liikuntatoiminnasta kiinnostuneet liikuntafoorumiin Äänekosken kaupungintalon valtuustosaliin torstaina 16.6.2022 klo 18-20. Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua Kulttuuri- ja liikuntaohjelman suunnittelutyöpajaan liikunnan osalta.

– Keskustelu oli vilkasta, ja työpajatyöskentely tuotti runsaasti toimenpide-ehdotuksia kärkitavoitteisiin. Kiitos kaikille kulttuurifoorumiin osallistujille, vs. kulttuurituottaja Heidi Kurtti sanoo.

Kulttuurifoorumin työpajassa ideoitiin konkreettisia keinoja, joilla kulttuuri- ja liikuntaohjelman kärkitavoitteet voivat toteutua. 

–Kärkitavoitteet käsittelevät terveellisen ja turvallisen elinympäristön, elävän keskustan ja aktiivisten kylien kehittämistä, harrastus- ja kulttuuritoiminnan kehittämistä, elinikäisen kehittymisen, osallisuuden ja yhteisöllisyyden rakentamista sekä kulttuuritilojen ja alueiden kehittämistä, Kurtti kuvailee. 

Ideoihin voi tutustua täällä.

Lisätietoja:

Vs. kulttuurituottaja Heidi Kurtti, 040 194 7982, heidi.kurtti@aanekoski.fi

Muokattu 14.6.2022