Äänekosken työllisyystapahtuma kokoaa työnantajat ja työnhakijat yhteen

Äänekosken rekrytapahtumassa tiistaina 4.10.2022 Äänekosken lukiolla pääsee tutustumaan avoimiin työpaikkoihin, opiskelumahdollisuuksiin, työkokeilupaikkoihin, yritysneuvontaan sekä alueen työllisyystoimijoihin.
patsas

– Tällaisessa live-tapaamisessa pääsee kätevästi suoraan kysymään työnantajilta mieltä askarruttavia kysymyksiä, keskustelemaan ja tutustumaan muutenkin, Äänekosken kaupungin työllisyyspäällikkö Riikka Hytönen sanoo.

Tilaisuuden avaa klo 13 kaupunginjohtaja Matti Tuononen. Sen jälkeen päivän puheenvuoroissa annetaan vinkkejä työnhakuun sekä annetaan lyhyitä infoja ja tehdään nostoja tapahtumasta.

Mikäli haluaa mukaan näytteilleasettajaksi, kannattaa ottaa yhteyttä työllisyyspalveluihin. Jos työnantaja ei itse pääse mukaan näytteilleasettajaksi, avoimen työpaikkailmoituksen voi jättää tapahtuman ”ilmoitustaululle”. Avoimet työpaikat julkaistaan myöhemmin myös rekrytapahtuman verkkosivuilla.

Tapahtumaan ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Rekrytapahtuman järjestävät yhdessä Äänekosken kaupungin työllisyyspalvelut ja työllisyyden kuntakokeilu sekä Keski-Suomen TE-palvelut.

Äänekosken rekrytapahtuma tiistaina 4.10.2022 klo 13 alkaen Äänekosken lukiolla, os. Kuhnamontie 5, 44100 Äänekoski.

Lisätietoja:

Työllisyyspäällikkö Riikka Hytönen, 040 194 6100, riikka.hytonen@aanekoski.fi

Tapahtumasivulta https://www.aanekoski.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/rekrytapahtuma-2022-aanekoskella

Muokattu 19.9.2022