Äänekosken työpajan nimikisaan ehtii vielä osallistua

Äänekosken työpajan nimikisa on edelleen käynnissä ja ehdotuksia voi esittää vielä 25.11.2021 asti. Tähän mennessä ehdotuksia on tullut jo yli toistasataa, mutta työpajan väki toivoo vielä mukaan myös ehdotuksia, joissa ei käytettäisi työ- tai paja -sanaa.

Ehdottamalla työpajalle uutta nimeä osallistuu tuotepaketin arvontaan ja voittajanimen ehdottanut saa komean metalliosaston tekemän ulkogrillin.Nimiehdotuksen voi antaa kommentoimalla Facebookin päivitystä täällä.

Nimikisan voittaja ja työpajan uusi nimi julkistetaan perjantaina 10.12. työpajan kaikille avoimessa jouluisessa tapahtumassa, jolloin työpajalla tutustumisen lisäksi voi hankkia työpajalla valmistettuja käsitöitä itselle tai pukinkonttiin. Muulloin työpajan käsityötuotteita myydään vain kaupungin sisäisen Pajashoppi-verkkokaupan kautta tai tilauksesta. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Työpaja tarjoaa yksilöllistä tukea ja etsii työ- ja koulutusväyliä

Äänekosken kaupungin työllisyysyksikön järjestämä työpajatoiminta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kartuttaa erilaisia työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. 

Työpajalla on neljä yksikköä. Kunnossapitoryhmään kuuluu metalliosasto, jossa tehdään metallituotteita, pienimuotoisia rautarakenne-, hitsaus- ja kunnostustöitä. Puuosastolla syntyvät niin puutuotteet kuin pienimuotoiset kunnostus-, hionta- ja maalaustyöt. Kiinteistöryhmä hoitaa kiinteistöön liittyviä töitä, kuten puistoalueiden raivausta ja siistimistä, nurmikon ja pensasaitojen leikkausta, lumitöitä ja polttopuita. Pesula tarjoaa pienpesulapalveluja kaupungin eri yksiköille ja yrityksille. Myös yksityishenkilöt voivat itsepalveluperiaatteella käyttää pesulan tiloja ja koneita korvausta vastaan. Mediakeskus Zoom tuottaa video- ja valokuvauspalveluita ja tekee sisällöntuotantoa kaupungin sisäisiin tarpeisiin.

Lisätietoja Äänekosken työpajan toiminnasta löytyy täältä.

Lisätietoja:

Työpajaohjaaja Toni Kalliomäki, 0400 115 694, toni.kalliomaki@aanekoski.fi

Äänekosken työpaja, Aatulantie 32 ja 34, 44200 Suolahti

Voittajanimen ehdottanut saa Äänekosken työpajan valmistaman komean ulkogrillin.

Muokattu 2.11.2021