Tuliko Äkistä Änäri? Äänekoski Äksön avasi kesän onnistuneesti 

Lauantaina 11.6.2022 järjestetty Äänekoski Äksön keräsi keskustan täyteen hyväntuulisia ihmisiä.

Keskustassa sijaitsevat liikkeet osallistuivat tapahtumaan omilla kampanjoillaan ja toivat myös ulos tuotteitaan myytäväksi. Keskuspuistossa oli nuorille suunnattuja pisteitä, joissa Kesäkaara ja YAD viihdyttivät kävijöitä erilaisilla aktiviteeteilla. Äänekosken kaupungin ilmiöpisteellä jaettiin, Olen ilmiömäinen! -tarroja uuden kaupunkistrategian kunniaksi sekä Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hankkeen tarjoama Kyläbussi kuljetti taajamista asukkaita tapahtumaan. Lisäksi monitoimiaukiolla järjestetty peräkonttikirppis keräsi paikalle ison määrän myyjiä ja ostajia.

– Saimme tapahtumasta paljon palautetta keskustan alueen yrityksiltä sekä tapahtumaan osallistuneilta. Palaute oli todella hyvää ja parannusideat otettiin lämmöllä vastaan, jotta voimme kehittää tapahtumaa jatkossa vielä paremmaksi. Tavoitteemme oli tuoda elämää keskustan alueelle ja siinä ollaan selkeästi onnistuttu tällä kertaa, kommentoi matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen.

Jukka Poika otti yleisön haltuun ensi sävelistä lähtien, artisti lanseerasi Äänekoskelle uuden lempinimen Änäri ja keskusaukio täyttyi ihanan letkeästä tunnelmasta. Jukka Poika oli selkeästi mielissään tapahtuman tunnelmasta ja intoutui huudattamaan ilmiömäistä Äänekoskea lauantain lämpimässä iltapäivässä.

Äänekoski Äksön tapahtuma järjestettiin neljättä kertaa ja se on joka kerta onnistunut tuomaan elämää keskustan alueelle. Seuraava tapahtuma järjestetään syksyllä jo viime syksynä esitellyllä teemalla Äänekoski Äksön goes green, jolloin paikalle saapuu lähiruokamyyjiä, ruokakojuja ja lähituotettuja tuotteita.

Seuraamalla Äänekoski Äksön tapahtumaa Facebookissa ja Instagramissa, löydät ajankohtaiset tiedot tulevista Äksön -tapahtumista ja sen kampanjoista.

– Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestämiseen osallistuneille ja tapahtumassa käyneille! Ilman teitä, emme olisi saaneet tapahtumaa onnistumaan, summaa kehityspäällikkö Tanja Sulin.

Torilla väkeä.

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö Tanja Sulin, 050 440 0813, tanja.sulin@aanekoski.fi

Muokattu 15.6.2022