Äänekoski-printtituotteet vihdoin myyntiin!

Kaisla Kujanpään suunnitteleman Äänekoski-printin tuotteiden ensimmäinen erä on vihdoin saapunut myyntiin. Tuotteita on aluksi mikrokuitu-hiirimatto, peltinen kahvipurkki sekä lehtiö. Kangaskassien toimituksessa on tapahtunut valitettava viivästyminen ja ne saapuvat myyntiin marraskuun aikana. 

Tuotteiden hinnat ovat:

Hiirimatto 6 €

Peltinen kahvipurkki 19 €

Lehtiö 7 €

Tuotteita voit ostaa kaupungintalon aulasta osoitteesta Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski ja Äänekosken taidemuseolta osoitteesta Kuhnamontie 1, 44100 Äänekoski. Tuotteita on saatavilla rajoitetusti ja niitä tilataan lisää kysynnän mukaan.

”Äänekoski-printin suosio yllätti meidät positiivisesti ja kaupunkilaiset ovatkin malttamattomina odottaneet tuotteiden saapumista myyntiin. Valitettavasti tuotteiden toimituksessa oli ongelmia, mutta nyt olemme vihdoin saaneet upeat tuotteet myyntiin. Tarkoituksena ei ole tehdä tuotteilla voittoa, vaan tuoda printtituotteet kaikkien saataville. Selvitämme myös parhaillaan, mitä muita tuotteita printistä olisi mahdollista tehdä,” kommentoi matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen.

Muokattu 17.11.2021