Älä kangistu kaavoihin – tule kaavoittamisen iltapäivään kirjastolle

Äänekosken kaupunki järjestää uutena palveluna kaikille kuntalaisille avoimia kaavoittamisen iltapäiviä pääkirjastolla ja ensimmäinen pidetään keskiviikkona 15.12.2021 klo 15-17. 

Paikalla on maankäyttöpalveluiden väkeä keskustelemassa ja vastaamassa kaupunkilaisia askarruttaviin kysymyksiin ajankohtaisista kaavahankkeista ja muutenkin kaavoittamisesta. Työn alla tuolloin on mm. vuoden 2022 kaavoituskatsaus.

Kaavoittamisen iltapäivät tarjoavat äänekoskelaisille uudenlaisen tavan osallistua kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun sekä antaa palautetta.– Kalajoella työskennellessäni järjestimme kuntalaisille Kaavoituskeskiviikkoja ja ne olivat todella suosittuja. Menimme kirjastoon kartat kainalossa keskustelemaan ja vastailemaan kuntalaisten kysymyksiin. Ajattelimme, että tällaista palvelua voitaisiin tarjota myös Äänekoskella, kaavoituspäällikkö Nina Marjoniemi kertoo.

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivä halutaan pitää mahdollisimman matalalla kynnyksellä, jotta kenen tahansa on helppo tulla ilman ajanvarausta kysymään henkilökohtaisesti kaavoittamiseen liittyvistä asioista. 

Kaavoittamisen iltapäiviä aiotaan järjestää joka toinen kuukausi, jos niille on kysyntää.

Kaavoittamisen iltapäivässä on mukana, kartat kainalossa, Äänekosken kaupungin kaavoituspäällikkö Nina Marjoniemi yhdessä kaavasuunnittelija Carita Kososen kanssa. Kaavoituspalveluissa työskentelee myös kaavoitusavustaja Paula Junikka.

Älä kangistu kaavoihin – Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivä ke 15.12.2021 klo 15-17 Äänekosken pääkirjastolla, os. Wessmanninkatu 2, 44100 Äänekoski. Tervetuloa!

Tapahtumassa suositellaan kasvomaskien käyttöä, hygieniaohjeiden noudattamista ja turvavälejä.

Lisätietoja:

Kaavoituspäällikkö Nina Marjoniemi, 020 632 2035, nina.marjoniemi@aanekoski.fi

Kaavakartat ovat nähtävillä kaupungintalon aulassa.

Muokattu 11.11.2021