Hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023:

Yhteystietoja huoltopyyntöjen ja yhteydenottojen tekoon

Hyvinvointialue aloittaa toimintansa vuoden vaihteen jälkeen. Kaupungin omiin kohteisiin on neuvoteltu vuokrasopimukset hyvinvointialueen kanssa. Vastuunjako vuokranantajan ja vuokralaisen välille on määritelty vuokrasopimusten liitteenä olevissa vastuunjakotaulukoissa. Tilat on vuokrattu hyvinvointialueelle sisältäen ylläpidon eli tuttuja kiinteistönhoitajia jatkaa kohteissa edelleen.

Hyvinvointialueella aloittaa 1.1.2023 Tilapalvelu. Tilapalveluilla aloittaa kaksi Kiinteistömanageria. Oman alueen kiinteistömanageriin voi olla yhteydessä kuntia ja hyvinvointialuetta koskevissa kiinteistö- ja palveluasioissa. Manageri toimii käyttäjien yhteyshenkilönä kuntien suuntaan. Äänekosken kaupungilla kohteiden kunnossapitoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii Tekninen isännöitsijä.

Palvelupyyntöjä voi myös tehdä vielä sähköisesti Kiinteistöjen palvelupyyntö -järjestelmän kautta. Tarkemmasta vastuunjaosta ja palvelupyyntöjen teosta jatkossa tiedotetaan tarkemmin, kun toiminta saadaan käyntiin.

Äänekoskella kiinteistönmanagerina toimii:

Kia Paasivirta, 050 316 3459, kia.paasivirta@hyvaks.fi                                                             

Äänekosken kaupungin vs. tekninen isännöitsijä:

Hannu Lampi, 040 529 0130, hannu.lampi@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 22.12.2022

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023

Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta 19.4.2023

Osana Koskelan 80-vuotisjuhlaviikkoa kaupungintalolla vietettiin 19.4.2023 ”Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta” -tapahtumaa! Ympäristötoimen väki esitteli Äänekosken kaupungin tekemää kunnianhimoista ja strategista ilmastotyötä. Tavoitteena on 80 prosentin päästövähennykset vuoteen 2030 mennessä, mikä on viisi vuotta edellä kansallisista tavoitteista. Ympäristö- ja ilmastovahtisivustolle on koottu kaikki konkreettiset toimenpiteet, mitä ilmaston eteen on tehty, mitä on suunniteltu ja mitkä ovat kesken.

24.4.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen Äänekosken kouluterveydenhuollon tiedot (15.2.2023)

Kouluterveydenhoitaja on terveyden edistämisen asiantuntija koulussa. Hän vastaa hoitotyön asiantuntijuudesta opiskeluhuollossa. Terveydenhoitajan tehtävät liittyvät kouluyhteisöön ja ympäristöön, yksittäiseen oppilaaseen ja perheeseen sekä monialaiseen yhteistyöhön. Kouluterveydenhoitaja osallistuu opiskeluhuoltoryhmiin, opiskeluhuoltosuunnitelman laatimiseen sekä kouluyhteisön terveellisyyden ja turvallisuuden edistämiseen ja seurantaan.

15.2.2023

Asukkaat olivat yksimielisiä kaavoittamisen iltapäivässä Suolahdessa: Kukkulanmäen alue on oikea helmi

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivän 8.2.2023 työpajan aiheena oli Suolahden Kukkulan ja lähiympäristön asemakaavan muutos. Tavoitteena on saada tämän vuoden aikana alueesta kaavaluonnokset ja vanhat kaavamääräykset päivitetään ajantasaisiksi. Äänekosken kaupunki halusi hyvissä ajoin jo ennen luonnosten laatimista osallistaa asukkaita ja kuulla heidän toiveitaan, joita alueen kaavoittamisessa otetaan huomioon.

10.2.2023

Äänekoski-lisän myöntämisen perusteita yhdenmukaistettiin muiden kuntakokeilukuntien kanssa: ”Näemme pienissä yrityksissämme kasvupotentiaalin”

Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun kunnat, eli Äänekoski, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame, yhdenmukaistivat työllistämisen kuntalisän myöntämisen periaatteensa. Äänekoskella muutokset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen. Muutokset aiempaan ovat kuntakokeilun kunnissa melko pieniä. Merkittävin muutos on kuitenkin se, että jatkossa yksinyrittäjien on helpompi palkata yrityksensä ensimmäinen työntekijä.

9.2.2023