Ilmiökahveilla kohdataan!

Johtoryhmän linjauksesta Äänekosken kaupunki alkaa säännöllisesti järjestämään asukkailleen Ilmiökahvi-iltapäiviä. Ilmiökahvien tarkoituksena on osallistaa kaupunkilaisia ja tuoda kaupungin työntekijöitä lähemmäksi asukkaita. Tervetuloa ensimmäisille Ilmiökahveille valtuustosaliin pe 24.2.2023 klo 13-15!
Ilmiökahvi-logo

Äänekosken kaupunki toteuttaa osallistavaa ja avoimen hallinnon periaatteiden mukaista kaupunkistrategiaansa rohkean avoimesti. Olemme kutsuneet kaikki yhdessä mukaan toteuttamaan Äänekoski-ilmiötä. Äänekosken kaupunki tarjoaa hyvän elämän alustan. Muodostamme alueen yritysten, yhteisöjen ja julkisten toimijoiden kanssa hyvän elämän alustan ja turvaverkon, jonka päälle asukkaamme voivat rakentaa itsensä näköistä elämää tänään ja huomenna. Äänekosken kaupunki tarjoaa uutena kohtaamispaikkana Ilmiökahvi-tilaisuuksia.

Kaikille avoimet Ilmiökahvit on katettuna kaupungintalolla valtuustosalissa tänä vuonna viitenä perjantaina klo 13-15 välillä. Kahvipäivät ovat 24.2., 21.4., 25.8., 27.10. ja 15.12.2023. Kahvihetki on ensisijaisesti kuntalaisten ja kaupungin työtekijöiden epävirallinen kohtaamispaikka.

– Keitämme asukkaiden ja kaupungin työntekijöiden kanssa samaa puuroa ja rakennamme yhdessä tätä kaupunkia mahdollisimman läpinäkyvästi, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sanoo. 

– Ilmiökahvien yksi päämäärä on ennaltaehkäisevä hyvinvointi, eli ihmiset tapaavat vapaamuotoisesti ja vapaaehtoisesti toisiaan. Kaupunki tarjoaa tähän kohtauspaikan ja pikkupurtavaa.

Luvassa on siis rentoa oleskelua ilman agendaa. Kaupungin työntekijät voivat pistäytyä tilaisuuksissa kahvittelemassa ja turisemassa ihmisten kanssa, työtehtävien salliessa. Silloin tällöin Ilmiökahvien yhteydessä estradille voi nousta vaikkapa musiikkiopiston esiintyjiä tai iltapäivään liitetään jokin ajankohtainen teema.

Lisätietoja:

Vs. kulttuurituottaja Heidi Kurtti, 040 194 7982, heidi.kurtti@aanekoski.fi

Muokattu 2.2.2023