Kirjaillat alkavat Äänekosken ja Suolahden kirjastoissa!

kuvitusgrafiikka, jossa lukee sinisen, harmaan ja valkoisen sävyissä 'Äänekosken kirjastojen kirjaillat Äänekosken ja Suolahden kirjastoissa'
Kirjaillat alkavat ensi viikolla! Kirjailtoja on kerran kuukaudessa sekä Äänekosken että Suolahden kirjastoissa. Iltoihin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Syyskuun ensimmäinen kirjailta on Suolahden kirjastossa maanantaina 4.9. kello 17.30. Suolahden kirjailtojen teemana on syyskaudella 'Historian vahvat naiset', ja ensimmäisen kokoontumiskerran kirja on Johanna Venhon Ensimmäinen nainen.

Äänekosken kirjaston kirjailta on torstaina 7.9. kello 17.30. Äänekoskella teemana on 'Tarinoita Ukrainasta' ja ensimmäisen kerran kirja on Marina Lewyckan Traktorien lyhyt historia ukrainaksi.

Tutustu kirjailtojen vetäjän ajatuksiin kirjoista!

Kirjaillat vetää tänäkin vuonna perinteikkäästi Mari Moisio. Vetäjän ajatuksia jokaisen kerran kirjoista löydät Marin facebookista ja instagramista.  

Kirjailtojen päivämäärät, teemat ja kirjat löydät aina kirjaston someista ja kaupungin tapahtumakalenterista.

Myös muutoksista tiedotetaan kirjaston facebookissa ja instagramissa.

LISÄTIETOJA:

Äänekosken kirjasto:
020 632 3283
kirjasto@aanekoski.fi
Äänekosken kirjasto (facebook.com)
Äänekosken kirjasto (@aanekoskenpaakirjasto)

 

Uutinen julkaistu , muokattu 30.8.2023 klo 11:24

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023