Kotakennään asuinalueen tonttihuutokauppa järjestetään syyskuussa


Äänekosken kaupunki järjestää tonttihuutokaupan Kotakennään asuinalueen erillispientalotonteista 15. – 30.9.2020. Huutokauppa tapahtuu huutokaupat.com -sivustolla.

Huutokaupan kohteena on 22 kauniisti etelään päin Kuhnamo-järvelle avautuvaa tonttia. Omarantaisia tontteja on 12. Vastapäätä, etelärannalla kohoaa suosittu ulkoilukohde Tärttävuori.  Alueelle on rakennettu kunnallistekniikka ja tiestö ja sinne on tulossa nopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistava valokuitukaapeli. Tontteja päässee katsomaan 10.9.2020 alkaen.

Kotakennään asuinalue sijaitsee oivallisten liikenneyhteyksien varrella Äänekosken ydinkeskustan ja Valtatie 4:n länsipuolella. Äänekosken keskustaan matkaa kertyy tiestöä pitkin noin kolme kilometriä, mutta lähimmät kaupat sijaitsevat alle kahden kilometrin etäisyydellä, heti Valtatie 4:n eritasoliittymän toisella puolella. Äänekosken keskusta on autolla kuuden minuutin päässä, matka Jyväskylään vie autolla noin 39 minuuttia ja Viitasaarelle 41 minuuttia. Kotakennään alue sijaitsee kaukana valtatien aiheuttamista huonoista puolista, mutta on silti lähellä sen tuomia etuja.

Huutokaupan kohteena olevien rantatonttien lähtöhinta on 49 000€ ja rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevien tonttien lähtöhinta 13 000€. Lisätietoja tonteista ja niiden sijainnista täältä

Lisätietoja:

Juha Koskinen
tonttipäällikkö
Äänekosken kaupunki
020 632 3345
juha.koskinen@aanekoski.fi

Antti Kumpula
kaavasuunnittelija
Äänekosken kaupunki
0400 115 241
antti.kumpula@aanekoski.fi

Muokattu 27.8.2020