Kulttuuria ja liikuntaa voi harrastaa myös sulkuaikana; Korona-sivut avattu

Kirjastot

Kirjaston e-aineistot tuovat viihteen ja kulttuurin kotisohville. E-kirjaston aineistossa kirjoja on saatavana sekä e-kirjana tai e-äänikirjana ja valikoimaa löytyy sekä aikuisille että lapsille. Mikäli aineisto on lainassa, voi varauksen tehdä kuten kirjastossa.

E-kirjasto toimii myös sulkuaikana. Osaan e-palveluista tarvitaan PIN-koodi. Toimi näin, jos sinulta puuttuu PIN-koodi:

Jos kirjastokorttiisi on liitettynä sähköpostiosoite, onnistuu PIN-koodin hankkiminen omatoimisesti verkkopalvelun ohjeita seuraten. PIN-koodin voi saada poikkeuksellisesti kirjastojen sulkuaikana myös puhelimitse soittamalla kirjaston palvelunumeroon 020 632 3283 arkisin kello 10.00-15.00 välisenä aikana.  

Liikuntapalvelut

Äänekosken kaupungin liikunnanohjaajat ovat tuottaneet videomateriaalia ja treenivinkkejä liikuntapalveluiden facebook -sivulle. Lähiaikoina videoita ja treenivinkkejä on tulossa myös lisää.

https://fi-fi.facebook.com/aanekoskiliikuntapalvelut/

Vaikka lasten ja nuorten ulkona liikkumista ei toistaiseksi ole säännöksin rajoitettu, Äänekosken kaupunki haluaa muistuttaa vanhempia siitä, että he ohjeistaisivat lapset ja nuoret noudattamaan annettuja suosituksia välttää kokoontumisia, sosiaalisia kontakteja ja erityisesti joukkuelajien (jalkapallo, koripallo, jne.) pelaamista yhdessä muiden lasten ja nuorten kanssa koronavirusepidemian aikana, jotta viruksen leviämistä voidaan hidastaa.   

Korona-sivut avattu palveluista poikkeusaikana

Äänekosken kaupungin poikkeustilanteen palvelut ovat jatkossa kootusti kaupungin internet-sivuilla Korona-kokonaisuutena, joka tulee päivittymään jatkuvasti.

https://www.aanekoski.fi/korona

Yli 70-vuotiaisiin olla yhteydessä puhelimitse

Äänekosken kaupunki ottaa yhteyttä kaikkiin yli 70-vuotiaisiin asukkaisiinsa. Puhelut aloitetaan ensi viikolla.

Muokattu 16.4.2020