Kutsu #hiddenaanekoski lähettiläät kylään!

Onko Ääneseudun alueella unohdettuja tarinoita, pyyteetöntä työtä tekeviä seuroja ja kyläaktiiveja tai mainosta ansaitsevia yrityksiä ja yhdityksiä?

#hiddenaanekoski lähettiläät kiertävät jälleen koko kesän Ääneseudun piilotettuja kohteita ja etsivät unohtumattomia tarinoita. Kutsu siis heidät kylään tekemään mm. blogiartikkeleja, sosiaalisen median julkaisuja sekä jutustelemaan kanssanne. 

Ehdota aikaa ja paikkaa!

Kutsu lähettiläät yrityksesi tiloihin, terassillesi tai vaikka luontopolulle. Voit myös kutsua lähettiläitä etätapaamiseen. Turvallisuus syistä kaikki tapaamiset tulee kuitenkin järjestää ulkona, tai tiloissa, joissa suojaetäisyydet on mahdollista toteuttaa.

Mieti aihe ja jätä kutsu!

Kerro etukäteen mistä aiheesta tapaamisessa jutellaan, niin lähettiläät voivat valmistautua tapaamiseen. Voit myös valmiiksi ehdottaa mielestäsi sopivaa henkilöä, mutta voit myös saada aiheesta kiinnostuneen sattumalta mukaan! Alla voit tehdä niin monta valintaa kuin haluat :) Pyrimme käymään kaikissa pyydetyissä paikoissa, ja puramme listaa ilmoittautumisjärjestyksessä.