Mariska Äänekoskella 24.9./Lisälippuja saadaan myyntiin

Mariska esiintyy Suolahtisalissa pe 24.9. klo 19. Mariskan kokoonpanoon kuuluu artistin lisäksi Jouni Aslak sekä Antti Kokkola. Keikalla kuullaan Mariskan tuotantoa modernein akustisin sovituksin.

- Salin yleisökapasiteettia on juuri rajoitusten lievennyttyä nostettu 150:een. Tämä tarkoittaa sitä, että aikaisemmin loppuunmyydyksi ilmoitettuun tapahtumaan saadaan 50 lisäpaikkaa myyntiin, kertoo Äänekosken vs. kulttuurituottaja Laura-Kristiina Moilanen. Tapahtumiimme on turvallista tulla, sillä huolehdimme tietenkin edelleen koronan mukanaan tuomista tapahtumien erityisjärjestelyistä, Moilanen huomauttaa.

Myös Seela Sellan Ihan Seelana -esitykseen  Suolahtisalissa to 28.10. klo 19 on tulossa lisää lippuja myyntiin. Muihinkin Äänekosken kulttuuritoimen syksyn tapahtumiin on lippuja saatavilla.

Tapahtumien terveysturvallisuudesta huolehditaan seuraavasti:-porrastettu sisääntulo ja poistuminen- käsienpesu ja -desinfiointimahdollisuus- lippuja myynnissä rajoitetusti- kasvomaskin käyttöä suositellaan

Saavuthan tapahtumiin ainoastaan terveenä ja oireettomana.

Pe 24.9. klo 19, Mariska, Suolahtisali. Sirkanpolku 3. Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi. Liput ennakkoon Tiketistä alk. 28,50 € ja ovelta 30 €, jos lippuja on vielä jäljellä.

Muokattu 13.9.2021