Nuorten itsenäisyyspäivän juhlassa Äänekoskella ibe


Rap-muusikko ibe saapuu juhlistamaan nuorten itsenäisyyspäivän tapahtumaa Äänekosken nuorisotiloille Spottiin torstaina 2.12. klo 20. Tapahtuma Spotissa alkaa klo 19 ja on päihteetön.

- Hienoa, että päästään taas tauon jälkeen järjestämään nuorille oma itsenäisyyspäivän tapahtuma, iloitsee nuorisotyöntekijä Petri Varis. Nuoret ovat kaivanneet todella paljon kohtaamisia toistensa kanssa ja tällainen keikka on aina ihan oma juttunsa. Nuoret ovat yksi niistä ryhmistä, joiden elämään korona-aika on vaikuttanut ihan hirvittävän paljon, Varis lisää.

Sukupolvensa ääneksi tituleerattu ibe kuvailee suhdettaan tuotantoonsa päiväkirjamaiseksi ja kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Artisti uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia. Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana. Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla. Artistin perkele! -albumi palkittiin Emma-gaalassa alkuvuodesta Vuoden Rap/R&B -kategoriassa. 

To 2.12. klo 19 Nuorten itsenäisyyspäivän juhla. Spotti, Kotakennääntie 21, Äänekoski. Järjestää Äänekosken nuorisopalvelut ja Äänekosken kulttuuritoimi. Vapaa pääsy.

Lisätietoja:

Elina Lämsä Nuorisopalveluiden esimies Äänekosken kaupunki p. 0400 115 190 elina.lamsa@aanekoski.fi

Laura-Kristiina Moilanen vs. kulttuurituottaja Äänekosken kaupunki p. 040 186 3276 laura-kristiina.moilanen@aanekoski.fi

Muokattu 16.11.2021