Omaishoitajille, perhehoitajille ja tukihenkilöille lähtenyt aiheettomia työtodistuksia

logo
Monetra Keski-Suomi Oy:n palkanlaskennasta on lähtenyt virheellisesti 21.4.2023 Jyväskylän kaupungin työtodistuksia noin 1700 omaishoitajalle, perhehoitajalle ja tukihenkilölle. Kirjeessä kerrotaan heidän palvelussuhteensa päättymisestä 31.12.2022.  

Virheen taustalla on työ-, virka- ja toimeksiantosuhteiden siirto Jyväskylän kaupungilta Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023. Kirje piti lähettää vain työ- ja virkasuhteessa vuoden 2022 lopussa olleelle henkilöstölle, jotka siirtyivät Jyväskylän kaupungilta Keski-Suomen hyvinvointialueen palvelukseen. Toimeksiantosuhteessa olevat ovat jääneet tähän lähetykseen inhimillisen virheen takia.  

Pahoittelemme virhettä. Aiheettoman kirjeen saaneille lähetetään ensi viikolla vielä erikseen postitse ilmoitus. Aiheettomasti saatu kirje tulee hävittää eikä se edellytä vastaanottajalta toimenpiteitä.  

Lisätietoja: 

 • Taimi Närhi, palvelujohtaja, Monetra Keski-Suomi Oy, p. 050 472 8218, taimi.narhi(at)monetra.fi 
 • Arja Aroheinä, henkilöstöjohtaja, Jyväskylän kaupunki, p. 040 761 8760, arja.aroheina(at)jyvaskyla.fi 
 • Maria Lehtinen, palvelujohtaja, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 050 413 5912, maria.lehtinen(at)hyvaks.fi 
 • Tuija Koivisto, vastuualuejohtaja, Koti- ja asumispalvelut, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 513 5821, tuija.koivisto(at)hyvaks.fi

Uutinen julkaistu 3.5.2023

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023

Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta 19.4.2023

Osana Koskelan 80-vuotisjuhlaviikkoa kaupungintalolla vietettiin 19.4.2023 ”Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta” -tapahtumaa! Ympäristötoimen väki esitteli Äänekosken kaupungin tekemää kunnianhimoista ja strategista ilmastotyötä. Tavoitteena on 80 prosentin päästövähennykset vuoteen 2030 mennessä, mikä on viisi vuotta edellä kansallisista tavoitteista. Ympäristö- ja ilmastovahtisivustolle on koottu kaikki konkreettiset toimenpiteet, mitä ilmaston eteen on tehty, mitä on suunniteltu ja mitkä ovat kesken.

24.4.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen Äänekosken kouluterveydenhuollon tiedot (15.2.2023)

Kouluterveydenhoitaja on terveyden edistämisen asiantuntija koulussa. Hän vastaa hoitotyön asiantuntijuudesta opiskeluhuollossa. Terveydenhoitajan tehtävät liittyvät kouluyhteisöön ja ympäristöön, yksittäiseen oppilaaseen ja perheeseen sekä monialaiseen yhteistyöhön. Kouluterveydenhoitaja osallistuu opiskeluhuoltoryhmiin, opiskeluhuoltosuunnitelman laatimiseen sekä kouluyhteisön terveellisyyden ja turvallisuuden edistämiseen ja seurantaan.

15.2.2023

Asukkaat olivat yksimielisiä kaavoittamisen iltapäivässä Suolahdessa: Kukkulanmäen alue on oikea helmi

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivän 8.2.2023 työpajan aiheena oli Suolahden Kukkulan ja lähiympäristön asemakaavan muutos. Tavoitteena on saada tämän vuoden aikana alueesta kaavaluonnokset ja vanhat kaavamääräykset päivitetään ajantasaisiksi. Äänekosken kaupunki halusi hyvissä ajoin jo ennen luonnosten laatimista osallistaa asukkaita ja kuulla heidän toiveitaan, joita alueen kaavoittamisessa otetaan huomioon.

10.2.2023

Äänekoski-lisän myöntämisen perusteita yhdenmukaistettiin muiden kuntakokeilukuntien kanssa: ”Näemme pienissä yrityksissämme kasvupotentiaalin”

Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun kunnat, eli Äänekoski, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame, yhdenmukaistivat työllistämisen kuntalisän myöntämisen periaatteensa. Äänekoskella muutokset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen. Muutokset aiempaan ovat kuntakokeilun kunnissa melko pieniä. Merkittävin muutos on kuitenkin se, että jatkossa yksinyrittäjien on helpompi palkata yrityksensä ensimmäinen työntekijä.

9.2.2023