Tule antamaan palautetta kirjastolle!

Äänekosken pääkirjaston palautepiste. Kampanjajuliste, lappuja, kyniä, lomakkeita ja palautelaatikko pöydällä.
Saatko jostain Äänekosken kirjastosta aina tosi hyvää palvelua? Onko kirjastossa liian vähän nojatuoleja? Pitäisikö kirjastoissa olla kahviautomaatit ja pullaa? Haluamme palautetta, risuja, ruusuja ja kehitysehdotuksia - joten tule kirjastoon kertomaan mielipiteesi ja toiveesi!

Kaikissa Äänekosken kirjastoissa on Laputusviikot marraskuun alussa. Suuntaa siis lähikirjastoosi ja anna meille palautetta! Palautteen voit kirjoittaa käteville värikoodatuille lapuille ja jättää muiden asiakkaiden nähtäville palautepisteen luokse, tai sujauttaa palautelaatikkoon. Jos ideasi vaatii enemmänkin tilaa, on pisteillä myös 'sana vapaa' lomakkeita, johon voit kertoa parannusehdotuksesi niin yksityiskohtaisesti kuin haluat. Laputusviikot päättyvät 15.11., joten älä aikaile palautteesi kanssa!

Suolahden kirjaston palautepiste. Kampanjajuliste, lappuja, kyniä, lomakkeita ja palautelaatikko pöydällä.

Onko sinulla hankintaehdotus?

Jos haluamaasi aineistoa ei olekaan saatavilla meillä, voit aina tehdä hankintaehdotuksen!  Hankintaehdotuksia harkitaan tapauskohtaisesti, ja kannattaa aina tarkistaa, löytyykö aineistoa jo jostain muusta Keski-kirjastosta. 

Palautetta voi aina antaa myös kaupungin palautepalvelussa!

Tiesitkö, että voit antaa palautetta ja kehitysehtotuksia mille tahansa Äänekosken kaupungin palvelulle palautepalvelun kautta milloin vain? Palvelusta näet myös, mitä palautetta muut asukkaat ovat eri palveluista antaneet.

Kirjasto kiittää jo etukäteen palautteesta! 

 Lisätietoja:

Äänekosken pääkirjasto
020 632 3283
kirjasto@aanekoski.fi 

Uutinen julkaistu , muokattu 2.11.2023 klo 17:39

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Hyvinvointi ja tuki
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Koulunmäen uusi C-rakennus on malliesimerkki modernista koulurakentamisesta

Vuonna 2025 valmistuu Äänekosken Koulunmäen koulun uusi C-rakennus, joka on monin tavoin malliesimerkki modernista koulurakentamisesta. 21 miljoonan euron investoinnissa huomioidaan laajasti ympäristöasiat ja energiatehokkuus. Kierrätyksen ja energiansäästön lisäksi rakennuksen monikäyttöisyys on tärkeässä roolissa. Rakennuksen ulkoasu on moderni ja tyylikäs ja käytössä on uusinta tekniikkaa, mutta luokkahuoneet itsessään ovat hyvin perinteiset.

24.10.2023

Pohjoisen Keski-Suomen kunnat toivovat työllisyysalueen toteutumista ”Alueen perustamistyötä on tehty hyvässä yhteistyössä”

Työllisyyspalveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnille vuoden 2025 alusta. Pohjoisen Keski-Suomen 13 kuntaa, Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski, ovat perustamassa omaa, kuntien yhteistä työllisyysaluetta, jonka vastuukuntana olisi Äänekosken kaupunki.

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023