Uudet #hiddenaanekoski -lähettiläät valittu kaudelle 2020-2021!


Äänekoskella tullaan tänä kesänä seuraamaan seitsemän uuden lähettilään retkeä omalla kotiseudullaan. Hakemusten joukosta valikoitui 7 henkilöä täysin erilaisten tarinoidensa ansiosta.

-Oli ihana nähdä, että hakijat olivat selvästi miettineet, mitä uutta Äänekoskesta he voisivat lähettiläinä kertoa muille ihmisille. Valinnassa painotettiin myös lähettiläiden jakautumista eri alueille äänesseudulla sekä mahdollisimman autenttista ja positiivista asennetta, matkailu- ja markkinointiasiantuntija Saana Peurasaari kertoo.

Uudet lähettiläät ovat: Simo Terävä, 21-vuotias Äänekoskelainen maastopyöräilyharrastaja ja kilpailija. Heidi Hämäläinen, 40 -vuotias uusioperheen äiti ja perustason ensihoitajana. Amelia Turunen, 13-vuotias teatterin, katutanssin ja cheerleadingin harrastaja Mämmenkylältä. Anniina Hetesuo, 31-vuotias Äänekoskelle paluun tekevä äidinkielenopettaja. Riitta Koivisto, 27-vuotias ekologisia arvoja esiin tuova restonomiopiskelija. Siiri Lamminniemi, 15-vuotias luontokuvausta harrastava koululainen Sumiaisista. Olga Kolari, 31-vuotias äänekoskelainen runoilija ja muusikko.

- Haluan tuoda sosiaalisessa mediassa esille, kuinka kaunis ja upea Äänekosken luonto ja sen tarjoamat liikuntamahdollisuudet ovat. Äänekoskella on helppo lähteä liikkumaan luontoon ja toivonkin, että somepäivityksilläni saan ihmiset entistä tietoisemmaksi upeista kohlinkteista luonnossa, Simo Terävä toteaa.

Uudet lähettiläät tullaan esittelemään @visit_aanekoski Instagramissa ja Facebookissa sekä www.visitaanekoski.fi blogissa. 

Lisätiedot:
Saana Peurasaari
Matkailu -ja markkinointiasiantuntija
0401917542
saana.peurasaari@aanekoski.fi


Muokattu 19.5.2020