Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilu asukkaille ja yrityksille kestävään elämäntapaan siirtymisen tueksi

Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hankkeen Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilu on suunnattu asukkaille ja paikallisille yrityksille. Asukkaat  voivat ilmoittautua vapaaehtoisesti kokeilemaan kestävää elämäntyyliä hankkeen ja yhteistyökumppaneiden tuella. 

Laskemme ilmastolaskurilla omat hiilijalanjälkemme ja lähdemme miettimään kullekin taloudelle tai henkilölle omaa tavoitetta, jolla vähentää ympäristö- ja ilmastokuormitusta. Tavoite sovitetaan kunkin henkilön ja talouden tämän hetkiseen elämän tilanteeseen.

Kokeilussa on mukana yhteistyökumppaneina jo muiden muassa jätehuoltoyhtiö Sammakkokangas, ÄäneHub sekä Lions Club. Koskela opisto on mukana tarjoamalla kestävän elämäntyylin teemaan sopivia kursseja hieman alennettuun hintaan. Mukaan otetaan vielä myös uusia yrityksiä. Onko omalla yritykselläsi palvelu tai tuote, jota haluat tarjota kokeilijoille?  Yrityksesi saa vastineena näkyvyyttä ja kenties uusia asiakkaita.

Osallisuus on kokeilussa avainasemassa ja yhteen hiileen puhaltaminen auttaa meitä arjen ratkaisuissa. Kokeilun tavoitteena on kehittää toimintamalli, joka soveltuisi mahdollisimman monelle. Mitä enemmän osallistujia on, sitä vaikuttavammat tulokset kokeilusta saadaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt 25.4.2021.

Hankkeesta voit lukea lisää tästä.

Lisätietoja:

Sirpa Kortelainen
Projektipäällikkö
Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hanke
sirpa.kortelainen@aanekoski.fi
040 186 4792

Muokattu 11.3.2022