Visit Äänekoski tarjoaa näkyvyyttä paikallisille yrityksille

Äänekosken kaupunki ja Visit Äänekoski tarjoavat näkyvyyttä paikallisille yrityksille somekanavissa ja verkkosivuillamme. #supportlocal -hengessä haluamme kertoa sekä kaupungin asukkaille että matkailijoille, miten upeita juttuja täällä on!

Tässä pari esimerkkiä siitä, miten voit saada veloituksetta yrityksesi esiin kanavissamme:

Kutsu Hidden Äänekoski -lähettiläs kylään

Seuraathan jo Hidden Äänekoski -lähettiläiden sisältöä somessa? Toista vuotta käynnissä oleva kampanja päästää tavalliset kuntalaiset ääneen ja paljastaa Ääneseudun helmet muillekin. Ilmianna yrityksesi tarjoama paikallinen tuote, palvelu tai elämys, josta haluaisit muidenkin tietävän, ja kutsu lähettiläs kylään!

Kutsumalla lähettiläät yritykseesi saat veloituksetta näkyvyyttä Visit Äänekosken blogissa ja lähettiläiden somekanavissa. Tutustu lähettiläisiin Visit Äänekosken blogissa ja kutsu heidät kylään!

https://www.aanekoski.fi/etusivu/kutsu-hiddenaanekoski-lahettilaat-vierailulle

Ilmoita palkinto Hidden Äänekoski -jahtiin

Viime kesänä väkeä villinnyt Hidden Äänekoski -jahti järjestetään jälleen 13.–19. heinäkuuta. Etsimme nyt yrityksiä ja yhteisöjä mukaan jahtiin! Olisiko teillä hyvä palkinto jahtiin? Jahdattava kohde voi olla tuote, palvelu tai lahjakortti ja juuri teidän yrityksenne näköinen!

Mukaan lähtevä yritys saa veloituksetta somemateriaalia omaan kanavaansa ja logonsa esiin Visit Äänekosken kanaviin jahdin aikana. Jahdattava tuote tai palvelu esitellään Visit Äänekosken kanavissa, jotka tavoittavat tuhansia ihmisiä. Hidden Äänekoski -lähettiläät jakavat vihjeitä palkinnoista, ja ensimmäinen piilotetun amuletin löytäjä voi lunastaa palkinnon yrityksestänne. Näkyvyys kertautuu ja saatte aktiivisia kävijöitä myös omille sivuillenne – on siis vain hyviä syitä lähteä mukaan!

Palkinnon ei tarvitse olla kallis, koska kyse on hyvän mielen tempauksesta. Ilmoita meille palkintosi, logo ja somekanavien nimet sekä toivomasi hashtagit, niin me hoidamme loput!

https://www.aanekoski.fi/verkkoasiointi/osallistu-hiddenaanekoski-jahtiin-yrityksena

Osallistu Äänekoski-sovelluksen kehittämiseen

Miten Äänekoski-sovelluksesta voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne? Sovellus esittelee Äänekosken tapahtumia ja palveluita, ja seuraavassa versiossa pyritään palvelemaan käyttäjiä vielä paremmin.

Lataa sovellus ja vaikuta ”Kyselyt”-osiossa uuden version kehittämiseen!

Ilmainen Äänekoski-sovellus julkaistiin huhtikuussa, ja sen on ladannut jo yli 500 käyttäjää. Sovellus löytyy mobiililaitteesi sovelluskaupasta (iOS/Android). Kaikkien kehityskyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Äänekoski -tuotepalkintoja, ja käyttöön päässeet kehitysideat palkitaan lahjakortilla paikalliseen yritykseen.

https://www.aanekoski.fi/edut-aanekoskelaiselle/aanekoski-sovellus

Muokattu 25.6.2020