Yksityisteiden tienpidosta kiinnostuneet kokoontuvat jälleen alueellisille yksityistiepäiville Jyväskylään - Tervetuloa mukaan!

Suomen Tieyhdistys järjestää alueellisia yksityistiepäivätilaisuuksia helmi-huhtikuussa 2023. Kiertueella on mukana runsaasti tienpidon ammattilaisia sekä ajankohtaisia luentoja liittyen yksityisteiden hallintoon ja hoitoon. Alueellisten yksityistiepäivien Jyväskylän tilaisuus järjestetään 23.2.2023.

Luvassa on jälleen on runsaasti luentoja ajankohtaisista yksityistieasioista mm. ennakkotietoa kesällä julkaistavasta uudesta yksiköintisuosituksesta, yksityisteiden siltojen ja merkittävimpien yksityisteiden kuntokartoituksesta ja valtion perusparannushankkeisiin myöntämistä ennätyksellisen hyvistä avustuksista.

Päivän päätteeksi pidetään mielenkiintoinen kyselyosio ja mukana vastaamassa on myös yksityisteille palveluja tarjoavia yrityksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteeseen teuvo.taura@tieyhdistys.fi

Osallistumismaksu 105 € (sis. alv 24%) jäsenhinta 89,00 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää luennot tapahtumapaikalla, aineiston, aamukahvin, lounaan ja näyttelyn.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen; https://www.tieyhdistys.fi/tapahtumat/alueelliset-yksityistiepaivat-2023/

Tervetuloa!

- Suomen Tieyhdistys ry

Lisätietoja:

Teuvo Taura, 0400 720336, teuvo.taura@tieyhdistys.fi.

Muokattu 27.1.2023