Liikuntafoorumiin 31.5.2023 ilmoittautuminen

Äänekosken kaupungin liikuntapalvelut ja ympäristötoimi kutsuvat kuntalaiset Liikuntafoorumiin Äänekosken kaupungintalon valtuustosaliin keskiviikkona 31.5.2023 klo 18-20.30 yhteiseen suunnittelutyöhön. 

Liikuntafoorumi järjestetään Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa (Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski).  

Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua Kävelyn- ja pyöräilyn edistämisohjelman suunnitteluun. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelma "Käpy" on yksi Äänekosken hyvinvointisuunnitelman toimeenpano-ohjelmista. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmalla halutaan parantaa kävelyn ja pyöräilyn edellytyksiä suomalaisissa kunnissa sekä tukea liikenteen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja kansanterveyden parantamista Suomessa. 

Parhaillaan meneillään olevan ja lähivuosina tehtyjen aiempien pyöräilykyselyjen tuloksia hyödynnetään suunnittelun apuna. Mikäli et ole vielä käynyt vastamaassa uusimpaan, pääset kyselyyn seuraavan linkin kautta
Pyöräilykysely 2023 Äänekoski 

Liikuntafoorumi on paikallinen kuntalaisten ja kaupungin yhteistyöfoorumi. Liikuntafoorumin tavoitteena on paikallisen liikuntatoiminnan vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset maanantaihin 29.5. klo 14 mennessä 

Lisätietoja:

Liikuntapalveluvastaava Jaana Kiiskinen, 040 551 4016, jaana.kiiskinen@aanekoski.fi

Lähettämällä tiedot hyväksyt tietosuojakäytäntömme.