Nuorisopalveluiden syyslomaretki ke 19.10.2022 Särkänniemeen

Tampereen Särkänniemi on auki syyslomaviikolla ja teemme sinne yhteisen bussireissun Äänekoskelta. Särkänniemessä pääset kokemaan huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan upeasti valaistuina, kun Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle. Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Karmivasta karnevaalista löytyy iso, värikäs karnevaalialue, joka tarjoilee sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle. Pelottavammat kummajaiset ilmestyvät alueelle vasta illan pimennyttyä, jolloin olemme jo kotimatkalla. Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta https://sarkanniemi.fi/fi/karmiva-karnevaali  

Lähtö Särkänniemeen tapahtuu klo 10.00 Äänekosken matkahuollolta ja Äänekoskella olemme takaisin noin klo 19. Mikäli Suolahdesta on lähtijöitä, bussi kiertää Suolahden kautta mennessä ja tullessa. Lähtö- ja paluupaikat kysytään ilmoittautumisessa. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä.  

Ilmoittautumalla mukaan sitoudut maksamaan bussimaksun 10e ja Särkänniemi-rannekkeen 30e (Ryhmähintaisen rannekkeen hintaan sisältyy huvipuiston sisäänpääsy, karnevaaliohjelma, huvilaitteet, Akvaario ja Näsinneulan näkötorni. Nukkekoti ja Ennustaja eivät kuulu rannekkeen hintaan.). Maksajan tiedot täytetään ilmoittautumislomakkeeseen ja maksut toimitetaan laskulla ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutusta varten tarvitsemme myös maksajan henkilötunnuksen. Ilmoittautumisen voi perua maksutta 9.10. mennessä. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa maksutta vain sairastapauksessa (lääkärintodistus). Muissa tapauksissa ilmoittautuminen on sitova ja lasku toimitetaan ilmoittautuneille.  

Reissu on tarkoitettu äänekoskelaisille nuorille. Nuorimmat itsenäisesti mukaan pääsevät ovat 6.-luokkalaiset. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua retkelle täysi-ikäisen kanssa (huom! täysi-ikäiset lähtijät täyttävät myös oman ilmoittautumislomakkeen). Retkelle lähtee neljä nuorisotyöntekijää, joista saa hurvitteluseuraa tarpeen vaatiessa.  

Paikat retkelle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retkeä ei järjestetä, jos osallistujia on alle 20. Ilmoittautuminen sulkeutuu 9.10., jollei kaikki paikat ole jo täynnä ennen sitä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin (alaikäisillä huoltajiin) ollaan yhteydessä tarkemmista aikatauluista ym. sähköpostitse ennen reissua. 

Lisätietoja reissusta:
Elina Huuskola 0400 115 175
elina.huuskola@aanekoski.fi 
tai muilta nuorisotyöntekijöiltä ja yhteisöohjaajilta  

Järjestäjänä Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut  

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu