YleXPop-tapahtuma Hämeenlinna

Tervetuloa mukaan nuorisopalveluiden järjestämälle reissulle YleXPop-tapahtumaan Hämeenlinnaan lauantaina 3.6.2023!   

YleXPop on radiokanava YleX:n järjestämä vuosittainen musiikkitapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa. Tapahtumassa esiintyy Portion Boys, Bess, Kuumaa, Alma, Arppa ja Ege Zulu. Lisätietoja tapahtumasta https://www.ylex.fi/tai https://www.facebook.com/events/669193841675376 

YleXPop on pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Nuorisopalveluiden reissulle voivat osallistua kaikki 12-17-vuotiaat nuoret. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan huoltajan kanssa (ilmoita myös huoltaja erikseen ja 6.-luokkalaiset saavat lähteä ilman huoltajaa). Nuorisotyöntekijät ovat mukana tapahtumassa. Paikkoja reissulla on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.   

Järjestämme tapahtumaan bussikuljetuksen, joka maksaa 10 euroa/lähtijä. Maksu kerätään käteisellä bussissa. Bussikuljetus lähtee klo 14.00 Suolahden matkahuollolta ja klo 14.15 Äänekosken matkahuollolta. Paluumatkalle lähdetään Hämeenlinnasta viimeisen artistin esiintymisen jälkeen (paluu Äänekoskelle n. klo 02). 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova 27.5. jälkeen. Ilmoittautunut osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun, noudattamaan reissussa työntekijöiden antamia ohjeita ja päihteettömyyteen reissun aikana.  

Lisätietoja: nuorisotyöntekijä Elina Huuskola, 0400 115 175,  elina.huuskola@aanekoski.fi tai muut nuorisotyöntekijät nuorisotiloilla.

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu