Tukitiimi henkilöstön apuna haastavassa koronatilanteessa

Äänekosken kaupunki kiittää henkilöstöä hyvästä ja vastuullisesta työskentelystä haastavassa koronatilanteessa. Jokainen työntekijä on arvokas ja tärkeä, riippumatta siitä missä työtehtävissä tai työtilanteessa tällä hetkellä on. Työyhteisöt, työpaikat ovat lähtökohdiltaan erilaisia ja eri tilanteessa. Tästä syystä tarpeita voi olla monenlaisia. Myös sellaisia, joita emme ole osanneet ottaneet huomioon.

Kaupungissa työskentelee monia osaavia ammattilaisia, joista olemme kutsuneet tiimin ideoimaan ja toteuttamaan toimenpiteitä, joilla henkilöstöämme voidaan tukea.

Tukitiimiin kuuluvat työsuojelupäällikkö Anne Hakkarainen, työsuojeluvaltuutetut Kari Marjo ja Mia Irtamo, perheneuvolan psykologi Mika Lappalainen sekä mielenterveys- ja vs. päihdepalvelujen johtaja Kirsi Riihimäki.

Tulevina viikkoina ja kuukausina tiimi tulee selvittämään kuinka jaksamista eri työyhteisöissä voitaisiin tukea näinä poikkeuksellisina aikoina. Nyt ensivaiheessa halutaan kuulla, millaista tukea työyhteisöissä tarvittaisiin ja mahdollisesti on jo ideoitukin poikkeusoloissa selviytymisen tueksi. Toivomme aktiivista kokemusten ja mahdollisten tarpeiden jakamista, jotta asioida voitaisiin edistää toivottuun suuntaan. Kyselyn keskeiset tulokset kootaan seuraavaan uutiskirjeeseen.