Varhaiskasvatus 

Varhaiskasvatus kuuluu yhdessä neuvolapalveluiden, puhe- ja toimintaterapian sekä perheneuvolan kanssa perhepalveluihin. Perhepalvelut palvelevat perheitä eri elämäntilanteissa ja vaiheissa.

Tiedote varhaiskasvatuksen asiakasperheille 28.6.2021

Tiedote varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen ja laskutuksen siirtymisestä taloustoimistoon 1.3. alkaen

Äänekoskella kunnallista varhaiskasvatusta järjestetään päiväkodeissaohjatussa perhepäivähoidossa sekä kerhomuotoisesti leikkitoiminnan piirissä. Yksityistä varhaiskasvatusta järjestetään Äänekoskella Touhula Vipellys-päiväkodissa ja kahdessa perhepäivähoitokodissa. Yksityinen varhaiskasvatus on harkinnanvarainen, josta päätöksen tekee perhepalvelujohtaja kasvun ja oppimisen lautakunnan antamien ohjeiden mukaisesti. Äänekoski ostaa yksityistä varhaiskasvatusta tarpeen mukaan mm. Hirvaskankaalla toimivasta Touhula Kädenjälki -päiväkodista.

Tavoitteena on tarjota perheille varhaiskasvatusta, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa.

Palveluitamme ovat varhaiskasvatus päiväkodissa ja perhepäivähoidossa, vuorohoito Mikonpuiston vuoropäiväkodissa, esiopetus ja kerhotoiminta.

Asiointi

Hoitopaikan selvittyä perhe tutustuu hoitopaikkaan ja tekee hoitosopimuksen päiväkodissa ja perhepäivähoidossa. Varhaiskasvatuksen alettua perhe ilmoittaa hoitoajat etukäteen.

Päiväkotien yhteystiedot / Perhepäivähoidon yhteystiedot / Esiopetuksen yhteystiedot

Tulostettavat lomakkeet

Muokattu 23.7.2021