Kosken Ääniä tulee taas!

Ajankohtaisia tapahtumia Äänekoskelta on jälleen kasattu Kosken Ääni-videosarjaan. Video julkaistaan kahdessa osassa, jotta jokainen voi katsoa itseään kiinnostavia aiheita. Ensimmäiseltä videolta löydät uusimmat tiedot koronatilanteesta ja suosituksista sekä Painotalon remontin kuulumiset ja kulttuurisyksyn ohjelman. Toiselta videolta löytyy urheilun huumaa Ylipainehallin avajaisista ja Äänekoski Areena Pankkarilla järjestetyn kaupungin isännöimän ottelun tunnelmia.

”Kosken Ääni-videosarja kehittyy ajan kanssa. Näin alku vaiheessa haetaan parasta muotoa viestiä ajankohtaisista aiheista mahdollisimman kiinnostavasti. Haluamme nostaa esille paikallisia toimijoita ja antaa ääni kaupunkilaisille videoiden avulla. Seuraavien videoiden ideoita on jo paljon, mutta otamme mielellämme vastaan ideoita myös kuntalaisilta,” kertoo matkailu- jamarkkinointiasiantuntija Milla Hytönen.

”Ensimmäinen video herätti kiinnostusta ja videoiden kautta tapahtuvaviestintä kiinnostaa äänekoskelaisia selkeästi. Toivottavasti tulevaisuudessasaadaan tästä kehitettyä sellainen viestinnän malli, jolla tieto kulkeeajankohtaisesti ja mielenkiintoisesti kuntalaisten saataville,” Hytönen jatkaa.