Uuden asukkaan etupaketti

Osana Hyvä arki asukkaalle -teemaa jokainen Äänekoskelle kuluvana vuonna muuttanut ja kirjoilla Äänekoskella oleva on oikeutettu uuden asukkaan etuihin. Vuoden 2023 aikana muuttaville suunnattu Ämpäreittäin hyvää elämää -kampanja tarjoaa perinteisten etujen lisäksi perhekuntakohtaisesti ämpärin ja sadan euron lahjakortin.
Lapsi hiekkalaatikolla

Tämän vuoden alusta polkaisimme käyntiin Ämpäreittäin hyvää elämää -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on houkutella Äänekoskella työssäkäyviä ja tietysti muitakin ihmisiä muuttamaan Äänekoskelle.

 Vuoden 2023 aikana Äänekoskelle muuttavat saavat ekologiset ämpärit, jotka voi täyttää monilla tärkeillä asioilla, jotka tukevat sitä parempaa arkea uudessa kotikaupungissa. Äänekosken kaupunki tarjoaa ämpärin täytteeksi myös sadan euron lahjakortin, jonka voi käyttää paikallisiin kivijalkakauppoihin ja palveluihin. Lahjakortti ja ämpäri luovutetaan uusille asukkaille suunnatussa kahvitilaisuudessa ja niitä jaetaan 1kpl/perhekunta.

Ämpärin ja lahjakortin lisäksi muuttajat saavat perinteisen uuden asukkaan etupaketin, joka pitää sisällään: 

  • kaupunginjohtajan tervehdyksen sekä kutsun uusien asukkaiden kahvitilaisuuteen
  • kaksi vapaalippua kaupungin uimahalliin ja taidemuseoon 
  • alle15-vuotiaat saavat vielä lisäetuna 50 euron lahjakortin, joka on tarkoitettu harrastuksen tukemiseen. Lahjakortti on käytettävissä paikallisten esim. urheiluseurojen,musiikkiopiston tai Koskelan setlementin kausi- tai kurssimaksuihin. 

Etujen saamiseksi on täytettävä uuden asukkaan lomake (alla). Riittää, että yksi aikuinen perheessä täyttää lomakkeeseen kaikkien perheenjäsenten tiedot. Lomakkeen tiedot tarkistetaan vielä Väestörekisterikeskuksesta. 

Täyttämällä tämän lomakkeen asukas antaa Äänekosken kaupungille luvan lähettää uuden asukkaan etupaketin, joka sisältää edellä mainitut edut. Etu on kertaluontoinen. Lomakkeen tietosuojaselosteen löydät täältä.