Varhaiskasvatuksen ammattilainen, tule meille töihin!

Äänekoskella on upeat mahdollisuudet maailman tärkeimmän työn tekemiseen. Varhaiskasvatuksen ammattilainen, tule meille töihin! 

  • Satsaamme vireässä kaupungissamme laadukkaaseen ja hyvään varhaiskasvatukseen. Äänekoskella uudet päiväkodit ja hyvät oppimisympäristöt mahdollistavat laadukkaan, yksilöllisen ja monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttamisen.
  • Varhaiskasvatuksemme laatu ja monipuolisuus ovat huipputasoa. Opetuksen toiminnallisuuteen eri ympäristöissä ja erilaisissa opetustilanteissa panostetaan. Meillä on uudet ja terveet päiväkotitilat, ja esimerkiksi Koivistoon ollaan parhaillaan rakentamassa uutta hirsistä päiväkotia.
  • Meillä työntekijöitä arvostetaan ja se näkyy mm. hyvissä henkilöstöeduissa ja joustavuudessa. Omaan työhön voi vaikuttaa, suunnittelulle ja kehittämiselle on aikaa ja henkilöstön kouluttautumista tuetaan.

Tulisitko sinäkin meille työkaveriksi osaavaan ja tekevään tiimiimme? Tervetuloa! Lue lisää Kuntarekryn sivuilta, laita hakemus tai ota yhteyttä: perhepalvelujohtaja Pirjo Heinoseen, 0400 672 637, pirjo.heinonen@aanekoski.fi

Äänekosken Youtube