Kovalan maja

Äänekosken kaupungin omistama Kovalan maja sijaitsee Kovalanniemessä. Kovalassa sijaitsee kaksi vuokrattavaa tilaa: majarakennus ja sauna. Tiloja voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Kovalan majaa vuokrataan huhtikuun alusta lokakuun loppuun.

Kovalan maja on kaksi kerroksinen rakennus. Alakerrasta löytyy tupa, keittiö ja makuuhuone. Yläkerrassa sijaitsee yöpymistilat 10 henkilölle (8 yläkertaan ja 2 alakerran makuuhuoneeseen). Majan vieressä on erillinen wc-rakennus. Tupaan mahtuu n. 50 hlöä. 

Kovalan majalla voi järjestää juhlia ja kokouksia sekä alueella voi retkeillä, saunoa, pelata sulkapalloa ja uida.

Pihasauna

Kovalassa on puilla lämmitettävä pihasauna, johon mahtuu noin 10 henkilöä. Saunan yhteydessä on laituri. Piha-alueella on erillinen puuvaja, sekä nuotiopaikka. Alueella voi myös telttailla vuokrauksen yhteydessä.

Käyttövuorot /tiedustelut 

Käyttövuorot haetaan sähköisesti tilapalveluilta. Vuokralaisten vastuuhenkilön matkapuhelinnumero tulee ilmoittaa tilapalveluille varauksen yhteydessä. Kovalan avain on saatavissa Äänekosken kaupungintalon infosta varausta vastaan, varaathan myös henkilöllisyystodistuksen matkaan. Avain palautetaan vuokrausajankohdan päätyttyä takaisin kaupungintalon infopisteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut Kovalan vuokraamisesta talviaikana, esimerkiksi pilkkikisojen tai muiden tapahtumien järjestämiseen, ota yhteyttä tilapalveluihin. Kovalasta suljetaan käyttövedet vuokrakauden päätyttyä.

KÄYTTÖVUOROT / TIEDUSTELUT 

Vs. toimistoinsinööri
Hanna Räsälä
040 586 2943
hanna.rasala@aanekoski.fi

Toimistosihteeri
Kati Kinnunen
0400 115 239
kati.kinnunen@aanekoski.fi

KESÄN 2023 AJAN VUOKRAKOHTEIDEN AVAINTEN LUOVUTUS:

Tekninen toimisto
Tuomo Kaipio
040 514 4295
tuomo.kaipio@aanekoski.fi

Tilavarausjärjestelmä Asio

Käyttövuoromaksut

Osoite: Kovalantie 191, 44100 Äänekoski

Kovalan säännöt:

1. Käyttövuorokausi alkaa klo 13.00 ja päättyy klo 12.00. Kovalaa vuokrataan myös pelkkään päiväkäyttöön, mutta tästä veloitetaan kuitenkin täysi vuorokausihinta.

2. Tilavaraukset tulee perua vähintään 2 viikkoa ennen varausajan alkamista. Peruuttamattomista varauksista peritään 50% hinnasta. Vuokraaja allekirjoittaa yhteystietolomakkeen avainten haun yhteydessä, mistä ilmenee vuokraajan yhteystiedot ja vastuuhenkilön nimi. Vuokra laskutetaan vuokra-ajan jälkeen. Tilojen vuokraajan ja vastuuhenkilön tulee olla iältään vähintään 18 vuotta vanha.

3. Vuokraukseen sisältyvät kohteet ja varusteet:

TAVARA TAI AINEETKYLLÄ (x), EI (-)
WC - paperitx
Käsipyyhkeetx
Pesuaineetx
Petivaatteet-
Tulitikut-
Lääkkeet ja ensiapuvälineet-
Henkilökohtaiset hygieniatuotteet-
Elintarvikkeet-
Patjatx
Peitot ja tyynytx
Polttopuutx
Astiatx
Suomen lippux

4. Vastuuhenkilö tarkistaa tilat ja kalusteet saavuttaessa Kovalaan ja ilmoittaa mahdollisista vaurioista tai puutteista tilapalveluille viimeistään seuraavana työpäivänä. Hän huolehtii tilaisuuden aikana järjestyksen säilymisestä ja siitä, ettei tiloissa vuokrauksen aikana ole asiattomia henkilöitä. Vastuuhenkilö huolehtii, ettei käyttövuorokautta ylitetä. Tilat siivotaan tilaisuutta edeltäneeseen siisteystasoon ja järjestykseen ennen poistumista. Huomiothan että viet mennessäsi kaiken mitä toit tullessasi. Vastuuhenkilö lähtee tilaisuudesta viimeisenä ja huolehtii ovien lukitsemisesta. Hän tarkistaa, että kaikkien tilojen valot on sammutettu, vesihanat ovat kiinni, sekä ikkunat suljettu. Vastuuhenkilö palauttaa avaimen.

5. Mikäli vuokra-aikana jotain rikkoutuu, tulee siitä tiedottaa tilapalveluita viimeistään seuraavana työpäivänä. Vahinko- ja ilkivaltatapauksissa tilan vuokraajat ovat korvausvelvollisia.

Mikäli ilmenee teknisiä ongelmia, ottakaa yhteyttä Äänekosken Kiinteistönhoidon päivystysnumeroon, puh. 0400 640 904

6. Tilat on siistittävä käytön jälkeen samaan kuntoon kuin ne vastaanotettaessa olivat. Ylimääräisestä siivouksesta laskutetaan 400 euroa + alv 24 %.

7. Vuokranantaja ei ole vastuussa asiakkaan itselleen tai omaisuudelleen aiheuttamista vahingoista. Äänekosken kaupunki ei vastaa kaupungista johtumattomista syistä peruuntuneesta varauksesta.

8. Käyttäjien on tuotava tullessaan tarvittavat ensiapuvälineet ja huolehdittava ne sellaiseen tilaan, josta ne ovat helposti saatavissa. Säilytyspaikan tulee olla kaikkien tiedossa.

9. Äänekosken kaupungin tilapalvelut voi näiden käyttö- ja järjestyssääntöjen laiminlyönnin seurauksena olla vuokraamatta tiloja toistaiseksi tai kieltää tilojen tulevan käyttöoikeuden. Kaupunki laskuttaa tilan käyttäjältä tämän aiheuttamat vahingot tai kaupungin tehtäväksi jääneet tilan järjestykseen saattamisesta tai siivouksesta aiheutuneet kustannukset sekä ohjeiden laiminlyömisestä tai huolimattomuudesta aiheutuneet muut seuraamukset.

10.  Leirikeskuksen käytön tulee olla Suomen lakien ja hyvien tapojen mukaista.