Musiikki

Äänekosken kaupunginkirjaston musiikkiosastolta voit lainata äänitteitä (CD-levyjä, LP-levyjä ja C-kasetteja), DVD-tallenteita, nuotteja, partituureja ja musiikkikirjoja. Myös Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastoissa on lainattavissa äänitteitä, kirjoja ja nuotteja.

Musiikkiosaston ja Hoikkassalin kameravalvonta

Äänekosken kirjaston alakerrassa on otettu käyttöön tallentava kameravalvonta. Samalla musiikkiosaston  henkilökunta on siirtynyt osaksi työaikaansa lainausosastolle.

Musiikkikirjasto ja Hoikkassali ovat osan päivästä ilman miehitystä. Musiikkiosaston aineiston palauttaminen, lainaaminen, varausten nouto ja kaikki maksut hoituvat tällöin yläkerran lainausosaston kautta. Yläkerran neuvonta auttaa tarvittaessa myös musiikkiosaston aineiston löytämisessä.

Soitonharjoitteluhuone

Pääkirjaston soitonharjoitteluhuone sijaitsee musiikkiosaston yhteydessä kirjastotalon alakerrassa. Tilassa on akustinen piano, sähköinen kosketinsoitin ja nailonkielinen kitara. Myös omia akustisia soittimia voi käyttää.

Tila on käytettävissä ajanvarauksella. Aikoja (ja ovenavaajaa) voi kysellä niin lainausosastolta kuin musiikkiosastoltakin, joko tiskiltä, sähköpostilla tai puhelimitse numeroista 0400 440 734 ja 0400 115 202.

Harjoitteluhuoneen käyttö on maksutonta.

Kirjastot