Rullalautailu ja Pump Track

lapsila pyörillä ja scooteilla skeittipaikassa, ramppeja ja puiden reunustamana
Äänekoskella on laadukas ja monipuolinen Huuhan skeittiparkki ja Pump Track-rata sekä täysin harrastajien toiveiden mukaisesti tehty skeittiparkki Suolahden yhtenäiskoululla. Skeittaamisessa ei ole aikarajoja, milloin harrastamaan voi mennä.

Huuhan skeittiparkki

Äänekosken Huuhan skeittipuiston remontti tehtiin syksyllä 2018. Puistoon rakennettiin runsaasti uusia laitteita ja samalla uudistettiin vanhojen huonokuntoisten elementtilaitteiden saumat ja alareunat. Myös asfaltti uusittiin ja paikalla onkin nyt laadukas ja monipuolinen skeittipuisto.

Lapset scooteilla Pump Track -radalla.

Huuhan Pump Track -rata

Huuhan puiston uusi Pump Track -rata valmistui 2022. Asfalttipintaisella Pump Track -radalla voi ajaa polkupyörällä, rullalaudalla tai potkulaudalla. Kypärän ja suojien käyttö on suotavaa ja käyttäjien kesken on hyvä sopia yhteinen kiertosuunta. Hankkeen toteutuksesta vastasi Trail It Oy, joka on Pump Track -rakentamisen johtavia yrityksiä Suomessa. 

Liikuntapaikan hoitajat
Äänekosken Kiinteistönhoito Oy

Suolahden yhtenäiskoulun skeittiparkki

Suolahden yhtenäiskoulun skeittiparkki.

Suolahteen Telakkakadun koulun pihaan 2016 tehty skeittipuisto on täysin harrastajien toiveiden mukaan tehty. Puistossa on miniramppi, hyppyri, yksi pienempi ”wallride” ramppi, reili ja manualpadi, ja välineet ovat EU:n kriteerien mukaisia ja turvallisia. Puisto on suunniteltu skeittaajille, scoottaajille ja bmx-pyöräilijöille. Puistoon voi myös tulla ihan muuten vain oleskelemaan, kunhan muistaa laittaa roskat roskiin.

Liikuntapaikan hoitajat
Äänekosken Kiinteistönhoito Oy

Tutustu myös Äänekosken kaupungin uuteen Suojarinteen skeittihalliinSuolahdessa.

Ulkoliikunta