Suolahden Yötilat

Suolahden nuorisotiloilla järjestetään Yötilat -tapahtuma talvilomalla. Tapahtuma alkaa tiloilla maanantaina 27.2. klo 18, ja päättyy tiistaiaamuna 28.2. klo 6.

Alkuilta klo 18-22 on kaikille nuorille avoin. Myös 6.- luokkalaiset voivat osallistua alkuiltaan tuomalla etukäteen huoltajien allekirjoittaman lupalapun. Lupalappuja saa tiloilta ja omalta opettajalta koulussa.

Suljettu yötilat -tapahtuma alkaa klo 22, ja siihen ovat tervetulleita 13-17-vuotiaat nuoret (nuorimmat 7.-luokkalaisia). Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja ilman sitä tapahtumaan ei voi osallistua. Osallistuminen on ilmaista ja mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa. 

Yötilojen aikana ohjelmassa on yhteistä mukavaa toimintaa kuten kokkailua, askartelua, elokuvan katsomista ja pelailua. Lopullinen ohjelma tehdään nuorten toiveiden pohjalta.  

Tiloilta ei voi poistua tapahtuman aikana. Jos osallistujalle tulee pakottava tarve esim. ylitsepääsemätön väsymys, päänsärky tms. päästä kotiin yön aikana, laitamme huoltajalle tekstiviestin, että nuori on lähtenyt kotiin. Nuori on huoltajan vastuulla poistuessaan tiloilta kotiin. Jos huoltaja haluaa, että toimimme toisin, niin laitathan maininnan ilmoittautumislappuun. 

Osallistujat saavat suljetun tapahtuman aikana yöpalan klo 24. Tilojen kioskista voi ostaa esim. grillattuja voileipiä, nuudeleita, voileipää, mehua, limsaa, kahvia, suklaata ja karkkia. Kioski on toiminnassa myös kaikille avoimen alkuillan aikana. Energiajuomat ovat kiellettyjä. 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa https://aanekoski.fi/yotilat. Nuoren huoltaja tekee ilmoittautumisen. Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. 

Tervetuloa mukaan!  

Terveisin nuorisotyöntekijät Merja, Kaisa ja Tuomo

Merja Arffman 040 754 9705, Kaisa Äijäläinen 0400 115 441, Tuomo Laulainen 040 354 267

Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta: www.aanekoski.fi/kaupunki/tietosuoja/tietosuojaselosteet  

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu