Suojärven siirtolapuutarha

ilmakuva
Äänekosken kaupunki vuokraa ihania Suojärven siirtolapuutarhatontteja. Äänekosken kaupungin siirtolapuutarha on kauniilla paikalla Suojärven rannalla, Suolahden taajamassa noin reilun kilometrin päässä keskustasta.

Suojärven siirtolapuutarhassa voit viljellä omat kasvikset, viettää aikaa luonnon helmassa järven rannalla omassa rauhassa ja samaan aikaan tiiviin yhteisön ympäröimänä. Alueelle on kaavoitettu 62 siirtolapuutarhapalstaa ja vapaana on 17 tonttia, os. Suojarinne 9, Suolahti.

Siirtolapuutarhassa on mökkiläisten yhteinen virkistysalue sekä sauna uimarantoineen. Siirtolapuutarhakausi alkaa huhtikuun puolessa välissä ja päättyy lokakuun puolessa välissä. 

Pienet siirtolapuutarhatontit ovat edullisia vuokratontteja ja vapaana on 17 tonttia. Palstat vuokrataan Äänekosken kaupungilta, vuosivuokra on 300 euroa ja vuokra-aika 40 vuotta.

maisema ikkunasta

Aluetta hallinnoi Suojärven Siirtolapuutarhayhdistys ry, joka perii liittymis- ja jäsenmaksuja ja muita maksuja. Lisätietoja maksuista saa yhdistyksen puheenjohtajalta: Matti Tirkkonen, 044 358 4454. Siirtolapuutarhayhdistyksen Facebook-sivut .

Lue lisää Suojärven siirtolapuutarhan tunnelmista Visit Äänekosken blogista.

Alueella olevat vapaat tontit ovat varattavissa. Tontit varataan oheisella hakemuksella kirjallisesti kaupungin tonttipalveluista.

Seuraavat tontit ovat vapaita:
2, 3, 4, 5, 10, 12, 16, 18, 19, 27-34

Tutustu siirtolapuutarhan tonttiesitteeseen!

ilmakuva

Lisätietoa:

mökki

Yksityisten vapaa-ajantontit

Äänekoskella on myynnissä yksityisten vapaa-ajantontteja. Löydät niitä esimerkiksi Etuovi.com -sivuilta.

Lisätietoja:

Maankäyttöpäällikkö
Juha Koskinen
0400 641 829
juha.koskinen@aanekoski.fi tai tontit@aanekoski.fi

Maankäyttösihteeri
Päivi Peltoniemi
0400 115 235
paivi.peltoniemi@aanekoski.fi

Tontit ja rakentaminen