Kerros- ja rivitalotontit

Kaupunki tarjoaa haettavaksi kerros- ja rivitalotontteja, jotka on kaavoitettu niin asuin-, liike- kuin toimistorakentamiseen. Huom! Käynnissä on tonttikampanja ja tarjolla on puoleen hintaan rakentamattomia tontteja 1.4.-31.12.2024 välisenä aikana ja kampanja koskee myös kerros- ja rivitalotontteja! Tutustu tonttiesitteisiin, asemaakaavaan ja muuhun tontteihin liittyvään materiaaliin ja jätä tonttihakemus!

Vuoden 2024 tonttikampanjan alennetut hinnat eivät näy tonttiesitteissä ja 50% alennus lasketaan esitteiden hinnoista.

Mikonraitin kerrostalotontti

Äänekosken keskustassa myytävänä kerrostalotontti lähellä kaupungin palveluita, kauppoja ja monipuolisia kulttuuri- ja harrastuspaikkoja. Koulu ja päiväkoti kävelymatkan päässä, samoin uimahalli. Tämä tontti on rakentajalle oikeasti tutustumisen arvoinen paikka!

Mikonraitin tonttiesite

Monitoimiaukion asuin- liike- ja toimistorakentamiseen kaavoitetut tontit

Kaupunki tarjoaa haettavaksi kolme asuin-, liike- ja toimistorakentamiseen kaavoitettua tonttia, jotka sijoittuvat kaupungin ydinkeskustaan osoitteeseen Kauppakatu 6 suunnitellun monitoimiaukion reunaan. Tonteille on tarkoitus muodostaa rakennusoikeutta yhteensä 5500 k-m² siten, että rakennusten suurin sallittu kerrosluku on viisi (V). Tonttien piha-alue ja autopaikat sijoittuvat asemakaavassa yhteiskäyttöisiksi osoitetuille alueille.

Asemapiirros / havaintokuva
Asemakaava
Kantakartta
Suunnitteluvarauksen /tonttivarauksen ehdot
Tonttihakemus

Kiramonkujan kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa osoitteessa Kiramonkuja 4 on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AKR eli asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue jonka rakennusoikeus on 1600 k-m2. Lisäksi autojen säilytyspaikkoja varten on rakennusoikeutta 240 k-m2. Kerroslukuvaatimus tontin luovutusehdoissa on II. Tontin hinta on 147 200 € ja elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra 7360 €.

Kiramonkuja tonttiesite
Asemakaava
Tonttikartta
Kantakartta
Ilmakuva

Kuhnamontien kerrostalotontti

Pukkimäessä on tarjolla kerrostalotontti osoitteessa Kuhnamontie 12.

Kuhnamontien tonttiesite

Terveyskadun kerrostalotontti

Pukkimäessä on tarjolla kerrostalotontti osoitteessa Terveyskatu 15.

Terveyskadun tonttiesite

Riitantien rivitalotontti

Ääneniemen kaupunginosassa Riitantiellä on myytävänä rivitalotontti. Tontin hinta on 13 550 € ja vuosivuokra 677,50 €.

Riitantien tonttiesite
Tonttihakemus

Jousimiehenkadun kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa Jousimiehenkadulla on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AL eli asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue jonka rakennusoikeus on  1300 k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa 90 k-m2:n talousrakennuksen. Kerrosluku on 4. Tontin hinta on 111 200 € ja  vuosivuokra 5560 €. Tontilla sijaitsevat purkukuntoiset rakennukset kuuluvat kauppaan.

Jousimiehenkadun tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus

Lisätietoja:

Maankäyttöpäällikkö
Juha Koskinen
0400 641 829
juha.koskinen@aanekoski.fi

Tontit ja rakentaminen