Kerros- ja rivitalotontit

Kaupunki tarjoaa haettavaksi kerros- ja rivitalotontteja, jotka on kaavoitettu niin asuin-, liike- kuin toimistorakentamiseen. Tutustu tonttiesitteisiin, asemaakaavaan ja muuhun tontteihin liittyvään materiaaliin ja jätä tonttihakemus.

Monitoimiaukion asuin- liike- ja toimistorakentamiseen kaavoitetut tontit

Kaupunki tarjoaa haettavaksi kolme asuin-, liike- ja toimistorakentamiseen kaavoitettua tonttia, jotka sijoittuvat kaupungin ydinkeskustaan osoitteeseen Kauppakatu 6 suunnitellun monitoimiaukion reunaan. Tonteille on tarkoitus muodostaa rakennusoikeutta yhteensä 5500 k-m² siten, että rakennusten suurin sallittu kerrosluku on viisi (V). Tonttien piha-alue ja autopaikat sijoittuvat asemakaavassa yhteiskäyttöisiksi osoitetuille alueille.

Asemapiirros / havaintokuva
Asemakaava
Kantakartta
Suunnitteluvarauksen /tonttivarauksen ehdot
Tonttihakemus

Kiramonkujan kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa osoitteessa Kiramonkuja 4 on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AKR eli asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue jonka rakennusoikeus on 1600 k-m2. Lisäksi autojen säilytyspaikkoja varten on rakennusoikeutta 240 k-m2. Kerroslukuvaatimus tontin luovutusehdoissa on II. Tontin hinta on 147 200 € ja elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra 7360 €.

Esite
Asemakaava
Tonttikartta
Kantakartta
Ilmakuva

Kuhnamontien kerrostalotontti

Pukkimäessä on tarjolla kerrostalotontti osoitteessa Kuhnamontie 12.

Tonttiesite

Terveyskadun kerrostalotontti

Pukkimäessä on tarjolla kerrostalotontti osoitteessa Terveyskatu 15.

Tonttiesite

Koulunmäenkadun ja Louhenkujan rivitalotontit

Tarjolla rivitalotontteja ainutkertaiselta paikalta Äänekoskelta. Uusi rivitalokortteli sijoittuu keskustan palveluiden läheisyyteen täydentämään Koulunmäen omakotialuetta. Tule mukaan vaikuttamaan ja rakentamaan uutta Äänekoskea! Tontin hinta ja pinta-ala löytyy oheisesta esitteestä. Tontin vuosivuokra on 5 % myyntihinnasta.

Tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus

Riitantien rivitalotontti

Ääneniemen kaupunginosassa Riitantiellä on myytävänä rivitalotontti. Tontin hinta on 13 550 € ja vuosivuokra 677,50 €.

Tonttiesite
Tonttihakemus

Jousimiehenkadun kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa Jousimiehenkadulla on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AL eli asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue jonka rakennusoikeus on  1300 k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa 90 k-m2:n talousrakennuksen. Kerrosluku on 4. Tontin hinta on 111 200 € ja  vuosivuokra 5560 €. Tontilla sijaitsevat purkukuntoiset rakennukset kuuluvat kauppaan.

Tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus

Lisätietoja:

Maankäyttöpäällikkö
Juha Koskinen
0400 641 829
juha.koskinen@aanekoski.fi

Tontit ja rakentaminen