Katvelan päiväkoti

Katvelan päiväkoti.
Katvelan päiväkoti sijaitsee Suolahden keskustassa, osana Katvela-Kellosepän päiväkotia. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1-6 -vuotiaille lapsille. Katvelan päiväkodissa on loistavat puitteet leikille!
Infograafi Katvelan päiväkoti.

Rak. 1975, 
peruskorjattu 2022

Aukiolo

Ma-pe klo 6.30-17 

Osoite
Mukulakatu 1
44200 Suolahti

Yhteystiedot
Päiväkodin johtaja
040 778 8634

Tietoa päiväkodista  

Katvelan päiväkoti sijaitsee lähellä Suolahden keskustan palveluita, koulua ja kirjastoa. Tiivistä yhteistyötä tehdään vieressä olevan Kellosepän päiväkodin kanssa. Katvelan päiväkodissa on upeat piha-alueet ja hyvät leikkipaikat! Sisätiloissa on uima-allas ja peuhaamiselle on tilaa. Takassa paistetaan makkaraa ja laulusalissa ja näyttämöllä tehdään esityksiä. Tervetuloa Katvelan päiväkotiin!

Vilperit on alle 3-vuotiaiden lasten 12 paikkainen ryhmä, jossa on varhaiskasvatuksen opettaja sekä kolme lastenhoitajaa.

Menninkäiset on 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmä, jossa on paikka 21 lapselle. Menninkäisissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi lastenhoitajaa.

Tiitiäiset on 3-5 -vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä työskentelevät varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Esiopetusryhmä ei toteudu joka vuosi.

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Äänekoskella on käytössä sähköinen asiointijärjestelmä CGI Vesa, jonka kautta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa oleville lapsille varataan hoitoajat, sekä seurataan toteutuneita hoitoaikoja. Ilmoittamalla hoitoajat ajoissa varmistetaan riittävä aikuisten määrä suhteessa paikalla olevaan lasten määrään sekä työaikalainsäädännön toteutuminen. Lue lisää

Ilmoita hoitoaikoja

Päiväkodin omat verkkosivut

Vilperit Instagram Menninkäiset Instagram Tiitiäiset Instagram

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja
Susanna Väisänen
040 778 8634
susanna.vaisanen@aanekoski.fi

Vilperit 
0400 115 151
vilperit.katvela@aanekoski.fi

Menninkäiset 
0400 115 150
menninkaiset.katvela@aanekoski.fi

Tiitiäiset 
040 735 6433
tiitiäiset.katvela@aanekoski.fi

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Kaikki päiväkodin yhteystiedot

Tutustu Äänekosken päiväkoteihin